Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Novo vodstvo policije: Koga donosi Božinovićeva kadrovska križaljka

naslovnica
vl
30.08.2017.
u 00:00

Prša je bio šef postaje u Zaprešiću kada je uhićen Mladen Šlogar, kasnije optužen i osuđen za ubojstvo Ivane Hodak

Kadrovska križaljka ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića završava se. Nakon što je na njegov prijedlog Vlada imenovala Nikolu Milinu glavnim ravnateljem policije, novi je ravnatelj među kandidatima koji su se javili na natječaj odabrao najbliže suradnike.

Neslužbeno doznajemo da će mu zamjenici biti dosadašnji vršitelj dužnosti šefa zagrebačke policije Željko Prša te Dražen Vitez, privremeni glavni ravnatelj policije, od kojeg je Milina prije neki dan i preuzeo dužnost. Vitez je na privremenoj funkciji bio nakon ostavke Marka Srdarevića u čijem je mandatu bio zamjenik za opću sigurnost, što će biti i sada.

Prša je bio šef postaje u Zaprešiću kada je uhićen Mladen Šlogar, kasnije optužen i osuđen za ubojstvo Ivane Hodak...

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od srijede ili u našem e-izdanju

U današnjem broju donosimo i sljedeće teme

>>Vladino rješenje: Ploča u Jasenovcu ostaje, ali bez natpisa "Za dom spremni"

>>Nitko ne zna kako odgovoriti Kim Jong-unu

>>Nova društvena mreža: Polygram prepoznaje i bilježi vaše stvarne emocije

Foto: v

Komentara 12

Avatar Bruno
Bruno
01:19 30.08.2017.

Svi sposobniji od zastavnika Orepica.

Avatar dobry
dobry
04:09 30.08.2017.

Uopće nije bitno što se događa u MUP-u, nakon što je Plenković za čelnika postavio još jednu staru komunjaru D. Božinovića, čiji jedini zadatak je štititi državnu maf.i.ju, hercegmaf.i.ju i ine maf.i.je, sve dok su pokorni i pune crne fondove SKH-a (pod novim imenom-HDZ). MOST im je smetao svojom odlučnošću i principijelnošću, da konačno uvede reda i pravnu državu, prije svega u državne institucije i prekine praksu dosadašnjeg kriminala i "lova u mutnom". No, sada im njihovi stari, vjerni koalicijski partneri (SDSS) i novi (karijeristi bivšega HNS-a) postavljaju ultimatume-jer to mogu! Plenkoviću, spavaš li mirno!!? Preko 40 MILIJARDI isparilo u sustavnom izvlačenju novca iz države putem Agrokora, a krivca nema!!? Plenkoviću, objasni, kako je to moguće? Ban.do HDZ-jska lopovska...

Avatar Becarina
Becarina
00:31 30.08.2017.

Konacno reforme i promjene, nema mostovih balvana i popovanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije