Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Novo čudo u Port-au-Princeu: Živa nakon 15 dana u ruševinama!

Darlene Etienne
REUTERS
28.01.2010.
u 08:58

Sedamnaestogodišnja Darlene Etienne izvučena je teško dehidrirana i s ozlijeđenom nogom iz ruševina kuće u krugu sveučilišta St. Gerard.

U ruševinama glavnoga grada Haitija Port-au-Princea, francuski su spasioci 15 dana nakon katastrofalnog potresa pronašli živu djevojku. Sedamnaestogodišnja Darlene Etienne izvučena je teško dehidrirana i s ozlijeđenom nogom iz ruševina kuće u krugu sveučilišta St. Gerard.

Jedan spasilac iavio je kako je djevojka bila sretna, šokirana i uplakana. "Ne znam kako je toliko izdržala. To je čudo", kazao je za Reuters.

Njezina je obitelj bila uvjerena da je Darlene poginula. Nakon ovog slučaja pojačale su se kritike na haićansku vladu koja je još za vikend obustavila potragu za nestalim stanovnicima grada.

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
14:26 28.01.2010.

Jasta je nego jos ljudi zivih. Cekaju pomoc a ovi obustavili pretrage. Sad znaju oni da ima jos zivih al se neisplati prevrtat planine za tih nekoliko cudesno otpornih. To je zivot. Ko na kolko ih je uspjelo u takvimkvim situacijama prezivit i mjesec dana al ih niko odavno nije trazio.

OB
-obrisani-
19:19 28.01.2010.

Jura, još uvijek se baviš Bogom a ne ljudima...... Imaš li ti problema sa shvaćanjem, da si ti također samo čovjek.......?

Avatar jura-100
jura-100
18:00 28.01.2010.

sad je to odjednom - čudo?? Najprije joj Bog pošalje zemljotres, a onda je \"čudom\" drži na životu dva tjedna??? Jel\' se on to samo dobro zeza sa nama???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije