Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Novo čudo u Port-au-Princeu: Živ nakon četiri tjedna u ruševinama

Evan Muncie
CNN
09.02.2010.
u 08:52

Evan Muncie (28) pronađen je u ruševinama trgovine u kojoj je radio u Port-au-Princeu. Liječnicima je izjavio kako mu je nepoznata osoba cijelo vrijeme dok je bio pod ruševinama donosila vodu.

Četiri tjedna nakon potresa u Haitiju iz ruševina je u ponedjeljak živ izvučen Evan Muncie (28), javlja CNN. Muškarac je u teškom stanju pronađen u trgovini u kojoj je radio u Port-au-Princeu. 

Liječnicima je izjavio kako mu je nepoznata osoba cijelo vrijeme dok je bio pod ruševinama donosila vodu.

Haićanska vlada potvrdila je smrt više oko 200.000 tisuća ljudi samo na području Port-au-Princea, ne brojeći pokopane ispod ruševina te žrtve u široj okolici grada.

Ključne riječi

Komentara 5

OR
orisis
12:21 09.02.2010.

Izvanredna je Volja za zhivotom ovoga chovjeka.Volio bih vidjeti njegov susret s nepoznatim dobrochiniteljem.

LO
lolek
14:12 09.02.2010.

Jedino sto ne razumijem je zasto ta osoba nije nekom rekla da je ispod rusevina covjek. Zasto su ga izvukli tek nakon cetri tjedna a netko je znao da je unutra

Avatar punkufer
punkufer
10:35 09.02.2010.

Čudo. Ništa drugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije