Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boris Milošević

SDSS-ov potpredsjednik Vlade otkrio prve poteze, još se razgovara o dolasku na Oluju

Boris Milosevic
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/3
24.07.2020.
u 10:40

"Trebam formirati svoj kabinet i ljude, imat ću tih tehničkih stvari za rješavanje, to mi je prva stvar, ekipirati ured i ljude u njima", rekao je Milošević

Član SDSS-a i novi potpredsjednik Vlade Boris Milošević izjavio je u petak kako će među prvim potezima u Vladi rješavati tehničke stvari, poput formiranja svojeg kabineta i određivanja ljudi koji će u njemu raditi kako bi se što prije počelo s radom.

"Vidjet ću što je na dnevnom redu na užem kabinetu, što će biti na prvoj sjednici Vlade, što je za mene određeno, i trebam formirati svoj kabinet i ljude, imat ću tih tehničkih stvari za rješavanje, to mi je prva stvar, ekipirati ured i ljude u njima, i da se krene s poslom što prije", rekao je novinarima Milošević uoči sjednice užeg kabineta Vlade.

Prvotno se našalio da će mu prvi potez biti odrediti gdje će sjediti u Vladi.

Na pitanje hoće li sudjelovati u obilježavanju VRO Oluja 5. kolovoza, rekao je kako će o tome još razgovarati. Nije odgovorio kada će se s tim u vezi susresti s premijerom Andrejem Plenkovićem.

Ključne riječi

Komentara 8

NE
Neo001
16:12 24.07.2020.

Nije racionalno prisiljavati srbe da sa nama i našim žarom proslave Oluju, kada se zan da su gotovo svi priželjkivali da ostane srboslavija i da nikada ne postane slobodna Hrvatska. Dovoljno je od njih tražiti da se ponašaju kao lojalni građani i da ne rade protiv države hrvatske i hrvatskog naroda. Koji to ne žele treba ih protjerati iz Hrvatske.

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
16:30 24.07.2020.

A zašto ne bi? Pa nije valjda da Srbin ima nešto protiv Oluje??

DU
Deleted user
10:52 24.07.2020.

normalno da hoće...pa on živi u Lijepoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije