Naslovnica Vijesti Hrvatska

Novak Srzić: Ozbiljno razmišljam da se kandidiram za gradonačelnicu Makarske

'Ja već tamo neko vrijeme iznajmljujem apartmane. Mislim da Makarska zaslužuje bolje'
08. prosinca 2016. u 21:20 22 komentara 1703 prikaza
Hloverka Novak Srzić
Foto: Marin Tironi/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/5

Gošća Petra Štefanića u Pressingu N1 televizije bila je novinarka i bivša HRT-ova urednica Hloverka Novak Srzić koja je tom prigodom priopćila kako ozbiljno razmišlja o kandidaturi za gradonačelnicu Makarske.

- Ja već tamo neko vrijeme iznajmljujem apartmane. Mislim da Makarska zaslužuje bolje, to je drugi grad po veličini u Splitsko-dalmatinskoj županiji, rekla je Novak Srzić napomenuvši da će odluku donijeti uskoro.

Osim o kandidaturi razgovarala je i o ljevici, kratkom članstvu u HDZ-u i novinarstvu između dva politička sustava.

Aleksandra Zec Sporni prilog HRT utvrđuje odgovornost zbog neprimjerenog komentara u TV kalendaru o ubojstvu Aleksandre Zec

- To su bila posebna vremena. Jedan se sustav raspadao, drugi se nije ustanovio. Doista je bilo vrijeme slobode iako se Partija nije tako lako dala maknuti. Objavljeno je tada čak i popis nepodobnih novinara na kojem smo bili ja i Jelena Lovrić, rekla je.

O članstvu u HDZ-u kaže kako je bila tek 3-4 mjeseca, napravivši velik promet, a nikakvu zaradu. Smatra kako novinar može biti pripadnik bilo koje stranke, no sve to ipak smatra viškom u svojem živitu.

- Ja sam bila najbliža Savki Dabčević Kučar i Koaliciji narodnog sporazuma. HDZ nije bio stranka, nego sveopći hrvatski pokret i naravno da sam bliska pokretu koji je htio promjene, državu i demokaciju - kazala je Novak Srzić.

>> HRT dobio presudu protiv Novak Srzić, HNIP i HND osuđuju otkaz zbog 'verbalnog delikta'

Roštilj
Za sve grill majstore
Želite sočne, mekane, ali i hrskave kobasice na roštilju? Evo nekoliko tajni za savršene bucke

A1 izdvaja za Vas

  • tamo.netko:

    Kakva je ovo spodopa! Malo, malo pa uskrsne sa sve ludjim idejama...

  • nano0705:

    Ona mora da se zaj...?!? Pa di ova država ide...

  • sargu123:

    Njezin otac Ante bio je siva eminencija u Makarskoj, ona je završivši školu u Kumrovcu pisala pamflete poput: Zbijmo redove, drugovi! Dolaskom Hadezea na vlast okrenula je kapu! Internetom kruže njezini članci, ako se usudi kandidirati se sve će izaći na vidjelo!