Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko bi to očekivao

Nijemac zvao policiju zbog bombe, ono što su našli ih je iznenadilo

policija
Foto: Frank Rumpenhorst/DPA/PIXSELL
04.11.2017.
u 09:10

U Njemačkoj je, uglavnom prilikom građevinskih radova, otkriveno puno bombi koje su britanski ili američki zrakoplovi bacili tijekom Drugog svjetskog rata

Njemački umirovljenik uplašio se da je golema tikvica u njegovu vrtu bomba iz Drugog svjetskog rata, pa je pozvao policiju, prenosi BBC.

Tikvicu tešku pet kilograma netko je vjerojatno bacio preko ograde u vrt 81-godišnjaka, kažu u policiji.

Na sreću nije bila potrebna evakuacija stanovnika Brettena, gradića blizu Karlsruhea na jugozapadu Njemačke.

Četrdeset centimetara duga tikvica, poznata kao zucchini, doista je izgledala kao bomba, rekli su policijski službenici.

Kada su ga uvjerili da se nema čega bojati, starac ju je sam uklonio.

U Njemačkoj je, uglavnom prilikom građevinskih radova, otkriveno puno bombi koje su britanski ili američki zrakoplovi bacili tijekom Drugog svjetskog rata.

Oko 65. tisuća ljudi evakuirano je 3. rujna iz svojih domova u Frankfurtu kako bi se deaktivirala 1.4 tone teška britanska bomba.
Bila je to najveća evakuacija stanovništva u poratnoj Njemačkoj.

Ovo su mjesta koja baš nitko ne smije vidjeti preko Google Mapsa

Komentara 2

JP
josip.pivar11
09:38 04.11.2017.

Pa kakve gluposti vi pišete. Večernji, dajte se uozbiljite.

LI
Lisnjak
11:13 04.11.2017.

znam zenu u blizem susjedstvu koja nosi dvije teske bombe... i policija je to opazila ali ne znam da li su stogod poduzeli. jednom cu je bas upitat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije