Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizarno

Njemačka agencija upozorava: Ovo vas očekuje na hrvatskim plažama

Hrvoje Jelavić/PIXSELL
02.06.2017.
u 18:20

DPA upozorava milijune turista s njemačkog govornog područja koji su, kako kažu već godinama najznačajnija hrvatska turistička skupina, da se pripreme za ležanje na "tvrdoj zemlji".

Njemačka agencija DPA upozorila je na problem koji očekuje turiste na hrvatskim plažama ovoga vikenda.

"Kako se u nedjelju na izborima u drugome krugu odlučuje koja će stranka dati gradonačelnika tako još početkom lipnja za većinu plaža nisu izdane koncesije za ležaljke i suncobrane jer se ti poslovi tradicionalno dodjeljuju stranačkim prijateljima koji su se iskazali kao donatori stranke", prenosi Deutsche Welle.

Ležanje na tvrdoj zemlji

DPA upozorava milijune turista s njemačkog govornog područja koji su, kako kažu već godinama najznačajnija hrvatska turistička skupina, da se pripreme za ležanje na "tvrdoj zemlji" pod jakim suncem ili da se sami pobrinu za ležaljke i suncobrane. 

Također, podsjećaju i na slučaj vjerojatno najpoznatije hrvatske plaže Zlatni rat na Bolu za koju je koncesiju dobila jedna tvrtka "iz udaljenog Zagreba" što je izazvalo "politički skandal i ostavki na lokalnoj razini", piše DPA.

Komentara 79

BE
beitsche
18:40 02.06.2017.

Nisu nas upozorili da ukoliko idemo kod njih da trebamo znati turski.

DU
Deleted user
18:30 02.06.2017.

Gluposti. Pa bolje provesti godišnji u Hrvatskoj na tvrdoj zemlji, nego da u Njemačkoj na godišnjem završiš U ZEMLJI....naime sigurnost u Hrvatskoj je bolja nego u Europskim Emiratima Njemačkoj, Francuskoj, Engleskoj.....svašta ovi novinari pišu.....besposlen pop i jariće krsti.

IL
ilijan1a
19:40 02.06.2017.

Koja licemjerska propagandna... uglavnom nemamo bombaše samouboice kao u rest europi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije