Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje ocu i sinu Torbiću

Nismo nikoga oteli. Otac i ja s Anitom Dražić samo smo razgovarali u autu ispred kafića

Dario Torbić
Goran Stanzl/Pixsell
31.05.2017.
u 19:20

I otac i sin na početku suđenja izjasnili su se da se ne osjećaju krivima za ono što im se optužnicom stavlja na teret.

Otac i ja s Anitom Dražić i njezinom sestrom Draganom neko smo vrijeme razgovarali u autu ispred lokala Casper, a zatim smo se razišli. Nismo im prijetili ni upotrijebili bilo kakvu silu. Uvjeren sam da je Anita Dražić u prijavi lagala da na tome pokuša nešto zaraditi – tvrdi među ostalim Dario Torbić (27), kojemu je u srijedu na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu počelo suđenje zbog sumnje da je s ocem Damirom (48) lani u ožujku sestre Dražić na silu ugurao u njihov BMW X6 te ih odveo na Sljeme gdje su im prijetili da će ih politi solnom kiselinom.

I otac i sin na početku suđenja izjasnili su se da se ne osjećaju krivima za ono što im se optužnicom stavlja na teret. Prema riječima sestara Dražić, razlog otmice bio je da ih otac i sin Torbić spriječe u tome da se sastanu s nogometnim menadžerom Marijem Mamićem i ispričaju mu o ljubavnoj aferi koju je Dario Torbić imao sa suprugom jednog od nogometaša koje Mamić zastupa.

Anita Dražić tvrdila je da Dario Torbić zbog veze u kojoj je bio sa suprugom tog nogometaša želi od njih izvući novac, dok je Torbić na tužiteljstvu tvrdio da to nije istina te da joj je sve predmete koje je ostavila u njegovu stanu nakon njihova prekida vratio.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije