Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestao u sekundi

Nikada nemojte ovdje držati novčanik: Pogledajte kako je ova žena ostala bez njega

krađa
Foto: Screenshot
1/2
14.02.2019.
u 08:15

Nadzorna kamera u jednoj trgovini snimila je kradljivicu koja je ženi ukrala dizajnerski novčanik s kolica za kupnju na kojima je sjedilo njezino dijete

Krađa koja se dogodila u Cypressu kraj Houstona u američkoj saveznoj državi Texas trebala bi biti poruka svima jer pokazuje da kradljivcima ništa ne stoji na putu kada je u pitanju njihov plijen.

Nadzorna kamera u jednoj trgovini snimila je kradljivicu koja je ženi ukrala dizajnerski novčanik s kolica za kupnju na kojima je sjedilo njezino dijete.

U trenutku krađe žena je bila okrenuta leđima svojim kolicima i gledala je u policu tražeći ono što treba kupiti. Kraj nje je prolazila druga žena koja nije propustila priliku te je ispred djeteta gotovo neprimjetno uzela novčanik i samo nastavila hodati.

Nedugo nakon toga, pokradena žena shvatila je da je opljačkana pa je sve odmah prijavila osoblju trgovine, a krađu je snimila nadzorna kamera trgovine te policija sada traga za drskom kradljivicom.

>> Ovim se šokantnim situacijama nitko nije nadao, a uhvatila ih je kamera

krađa
1/29
Ključne riječi

Komentara 19

MI
misidinis
13:50 14.02.2019.

Ovako neopreznoj majci netko može i dijete odnijeti. Pogotovo tamo gdje svakodnevno nestaju. Ne možeš gledati robu u dućanu, a da ti je dijete iza leđa i da nemaš nikakav, ama baš nikakav nadzor nad njim!! U sekundi može nestati. Mnoge nesretne majke upravo su tako ostale bez djece i to baš u trgovačkim centrima, samo u sekundi su ispustile dijete iz ruke i više ga nikada nisu vidjele. A, ova okrenula djetetu i kolicima leđa i prebire po drangulijama i još stavi novčanik - na izvolite!! Pa, nema baš puno pameti, a onda ni opreza. Dobro je i prošla.

DD
dr dragon
16:14 14.02.2019.

u tom dizajnerskom novčaniku nema ništa,prazan

SC
Santo_CavernicoIo
10:46 14.02.2019.

za ovo stvarno moraš bit retardiran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije