Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAF TJEDNA

Nikad kao Bane: Em je ministar, em APN-ovac, a sad bi bio i profesor

Sisak: Ministri Medved i Banožić obišli poplavljen kompleks za terapijsko jahanje
Igor Soban/PIXSELL
30.07.2023.
u 11:02

Bane navodi da su najpopularnije društvene stranice The Facebook i MySpace. A jedan link naveden u knjizi vodi na stranicu za seksualna pomagala

Išao je na popravne dva puta dok je bio gimnazijalac, onda je upisao Ekonomski fakultet u Osijeku gdje je i doktorirao. Postao je ministar. I tako je naš Bane, ostvario hrvatski san. Na kratko je u "prestao" biti ministar obrane i postao običan građanin kako bi dobio od APN-a subvecionirani kradit za gradnju kuće. A sad je poželio da ima i titulu profesora.

Mario Banožić naime zatražio je pokretanje procesa dobivanja titule izvanrednog profesora na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. I za to platio gotovo 1000 eura.  Kako bi nadležna tijela tog fakulteta bila sigurna da je zaslužio taj naziv, mora ispuniti određene kriterije, a jedan od njih je utvrđivanje je li objavio dovoljan broj klasificiranih radova otkako je u statusu docenta.

VEZANI ČLANCI:

A u tom razdoblja, 2020., objavio je-knjigu koja je nastavni materijal na Veleučilištu Lavoslav Ružička u Vukovaru  - E-marketing. A knjiga je prepuna je zastarjelih podataka. Pa Bane tako navodi da su najpopularnije društvene stranice The Facebook i MySpace iako prva nema prefiks The, a druga je prestala biti popularna još 2009. A jedan link naveden u knjizi vodi na stranicu za seksualna pomagala. U radu piše kako se e-mailom datoteke mogu prenositi bez prebacivanja na diskete i objašnjava što je tijelo maila u 2020. Usto, među najpopularnijim news portalima spominje vip.hr koji je postao je A1 još u listopadu 2018., te iskon.hr, koji  se još od 2006. ne bavi internetskim novinarstvom nego je sad web stranica istoimene telekom kompanije. 

Ključne riječi

Komentara 38

BU
burza
13:36 30.07.2023.

Po cijem nalogu se stalno nesto ,,izvlaci,,protiv ministra samo je on pogresiv drugi su nepogresivi i samo iz jedne stranke koda u drugim nema takvih bisera ili su ljeni trsiti se u zivotu

Avatar xenon
xenon
14:44 30.07.2023.

precjednik krenuo, a ostali jedva dočekali da nastave s cipelarenjem. Takvih likova, i puno gorih, u politici (u svim strankama) koliko ti srce želi. Ajde, Večernji, šarajte malo.

Avatar Bruno
Bruno
14:20 30.07.2023.

Vrhovni zapovjednik ima "pravu diplomu, "doktorat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije