Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojstvo Jasmine Dominić

VIDEO Smiljana se smijala tijekom svjedočenja susjeda

Nastavak suđenja Smiljani Srnec za ubojstvo sestre Jasmine
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
1/4
05.12.2019.
u 13:19

– Bio sam bolestan, ali molio me policajac da budem svjedok jer nitko to ne želi biti – rekao je Josip Vrbanec

Smiljana Srnec, optužena za ubojstvo sestre Jasmine Dominić čije je tijelo skrivala u zamrzivaču, nije se mogla suzdržati od smijeha tijekom životopisnog svjedočenja Josipa Vrbanca.

– Bio sam bolestan, ali molio me policajac da budem svjedok jer nitko to ne želi biti. Nagovarao me i pristao sam. Rekli su mi da je dužnost samo gledati. Sve su pregledali, krevet, ormar, noćni ormarići, knjižice, knjige, svaki list se pregledao. Sve se pregledalo – ispričao je.

Tijekom njegova svjedočenja, Smiljana se nekoliko puta nasmijala, a kako se ne bi vidjelo da se smije, stavila je ruku na usta. No, kasnije to više nije mogla prikriti.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
14:31 05.12.2019.

Kak se ne bi smijala na ovakve relevantne dokaze i svjedoke?

BR
branimir03
14:24 05.12.2019.

krasna obitelj ona se zabavlja manjku ne zanima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije