Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav šok

Nije mogao vjerovati tko mu se pojavio na vratima kada je unajmio prostitutku

prostitucija
Foto: DPA/PIXSELL
1/2
07.03.2014.
u 12:41

Kada mu je prostitutka došla na vrata, šokirao se. Pred njim je stajala njemu poznata osoba

Muškarac (70) iz Trevisa odlučio je unajmiti prostitutku, a kako bi sve prošlo što diskretnije, odlučio je izabrati damu iz susjednog grada. No, kada mu je prostitutka došla na vrata, šokirao se. Pred njim je stajala djevojka njegova sina, buduća snaha, prenosi The Local.

Sinova djevojka, kojoj je 40 godina i podrijetlom je iz Južne Amerike, svima je govorila da je konobarica. Nakon što je otkrio tko je ona zapravo, muškarac je otkazao dogovor i odlučio sve ispričati svom sinu. Sin je to vrlo teško primio pa se nakon svega potukao s ocem.

Incident se dogodio prije četiri godine, no za sve se doznalo tek sada jer je sin odlučio tužiti oca zbog ozljeda koje mu je nanio u tučnjavi.

>> Hrvatske prostitutke ne brine zakon

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar Imoteph
Imoteph
14:12 07.03.2014.

Jadnik. Ne može se suočiti s istinom pa napada svog oca. Ne ubijaj glasnika! Posebno ne onoga koji ti želi dobro.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:33 07.03.2014.

A i sin je jači kad ga je prebio tata od 70g.

GU
Gumba017
20:35 07.03.2014.

Od sada ni sin nece više mrčiti besplatno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije