Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRONAŠLA TIJELO UBIJENE STARICE

'Netko je razbacao stvari po podu. U kući se osjetio smrad truleži, a u polumraku čula sam muhe'

U kući u Novakovcu pronađeno tijelo starije žene
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/12
19.02.2020.
u 17:00

Ovo nije bio prvi put da je provaljeno u kuću nesretne žene, to se dogodilo već dva puta.

Olga K. otkrila je u ponedjeljak oko 17:40 beživotno tijelo 77-godišnje žene u obiteljskoj kući u Novakovcu. Ona je tog ponedjeljka popodne ugledala svjetlo na kući nesretne starice i tada je pomislila da se vratila iz Njemačke, gdje je znala odlaziti jer je tamo provela cijeli radni vijek i zaradila svoju mirovinu.

Njezini susjedi i poznanici misle kako je to bio motiv zbog kojeg je nepoznati počinitelj provalio u kuću i ubio vlasnicu. 

- Kad sam ušla u prostoriju u koju je dopiralo svjetlo iz druge sobe, vidjela sam da je netko razbacao stvari po podu a na stolu sam ugledala otvorenu torbicu koja je također bila sva ispreturana. Malo dalje sam vidjela Anu na podu, u prvi tren sam pomislila da joj je pozlilo. U kući se osjetio zadah truleži i u polumraku sam čula muhe. Ana je ležala jednom stranom lica okrenutom podu, a na desnoj strani sam vidjela tamnu mrlju. Tad sam povezala zadah, muhe i tamnu mrlju na licu koja me podsjetila na osušenu krv i izjurila iz kuće, te od susjede nazvala policiju - ispričala je žena za 24sata koja je pronašla tijelo starice. 

Za 77-godišnju ženu pričalo se da je bila dobra osoba s kojom nitko nije bio u zavadi i živjela je skromno. Naime, imala je kokoši i prodavala je jaja. 

Ovo nije bio prvi put da je provaljeno u kuću nesretne žene, to se dogodilo već dva puta.  Sin jedinac koji živi u susjednom naselju, rekao je za 24sata kako kod majke nije bio mjesec dana, ali da ju je često sretao na cesti vozeći kombi.

Video: Novakovec: Policijski očevid u kući gdje je pronađeno tijelo žene

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar niwrad
niwrad
17:06 19.02.2020.

Da je bakica bila naoružana i ubila provalnika onda bi ju naše pravosuđe gonilo za "pretjeranu uporabu sile" i zatvorilo. Jer po našem krivosuđu, koje se silno brine za ljudska prava nasilnika i provalnika, prvo treba čekati da te provalnik ubije, pa se tek onda braniti ubojitom silom - s 'drugog svijeta'. Ma kakvom ubojitom, ne smije se koristiti niti pepper sprej za samoobranu, kao u slučaju onog vlasnika kafića iz Kotoribe koji se od tri romska nasilnika usudio braniti sprejem pa je dobio kaznu od 3.000 kuna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije