Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRONAĐENO TIJELO U NOVAKOVCU

Starica je žrtva provale? 'Ta je žena živjela sama, dosta je bila povučena'

Novakovec: Policijski očevid u kući gdje je pronađeno tijelo žene
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
1/5
17.02.2020.
u 21:42

Policija je oko 18 sati zaprimila dojavu da je u kući u Novakovcu u Ulici Vladimira Rojka pronađeno mrtvo tijelo starije ženske osobe.

Pronađeno je mrtvo tijelo ženske osobe starije životne dob u kući u Novakovcu. Kako nam je potvrdio glasnogovornik PU međimurke Radovan Gačal, sumnja se nasilnu smrt i očevid je u tijeku. 

Policija je oko 18 sati zaprimila dojavu. Tijelo mrtve žene pronađeno je u kući u Ulici Vladimira Rojka. Žena u dobi od oko 80 godina živjela je, prema nepotvrđenim informacijama, sama. U tijeku je očevid.

U tijeku je istraživanje i nema detalja o događaju. 

- Ta je žena živjela sama, mislim da ima jednog sina, ali on živi u drugom selu. Radila je u Njemačkoj i dosta je bila povučena. Čula sam da je uzgajala kokoši i prodavala jaja - kaže nam mještanka Novakovca.

Neki tragovi govore da je starica mogla biti žrtva provale jer su, prema pričanju mještana, stvari u kući bile razbacane. Policija je dojavu o pronalasku tijela dobila oko 18 sati.

- Ovo je prestrašno, više ni u vlastitoj kući nisi siguran - u šoku je mještanka tog sela s oko 800 stanovnika i 300-tinjak kućanstava.

- Jedna je gospođa išla do nje kupiti jaja i našla je tijelo - ispričao je susjed.

Provale u kućama, pogotovo u onima u kojima žive stariji mještani, na žalost, u Međimurju nisu rijetke. Je li starica naletjela na provalnika koji je izgubio živce i nasrnuo na nju? To je jedan od mogućih scenarija koji će policija istražiti. Više će se znati sutra, kad završi očevid.

Novakovec: Policijski očevid u kući gdje je pronađeno tijelo žene
1/4

Komentara 25

KR
Krkance1
22:12 17.02.2020.

Kajtazijeve ubice rade sta hoce Policija gleda ipametuje

PV
prcko.vita
21:59 17.02.2020.

E moj ministre, koliko grijeha činiš ne čineći ništa da zaštitiš stare i nemoćne građane, da zaštitiš manjine od uskoro većine. Da sam na tvom mjestu barem bi dao ostavku i proglasio javno da policija nije sposobna da štiti građane. Nije sramota ne znati ali je sramota šutjeti i praviti se da je sve potpuno u redu.

DI
dirižabl
21:51 17.02.2020.

Socijala nije jos stigla, nervoza na vrhuncu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije