Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čakovec

Nesreću u kojoj je poginula žena izazvao vozač s desetak prijava

Hitna pomoć
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
07.05.2019.
u 15:22

Uhićeni 27-godišnjak je, podsjetimo, nesreću 1. svibnja izazvao vozeći pod utjecajem alkohola i brzinom znatno većom od dopuštene u naselju.

Prometnu nesreću u kojoj je 1. svibnja u Čakovcu poginula 63-godišnja vozačica, izazvao je 27-godišnjak koji je već prije nakupio desetak prekršajnih i kaznenih prijava, od kojih su neke vezane uz promet.

Kako neslužbeno doznajemo, 27-godišnjak je već prije sudjelovao u dvije prometne nesreće koje su, srećom, završile samo s materijalnom štetom, a bio je, uz ostalo, kažnjen i zbog vožnje u vrijeme kad nije imao vozačku ili mu je bila oduzeta.

Uhićeni 27-godišnjak je, podsjetimo, nesreću 1. svibnja izazvao vozeći pod utjecajem alkohola i brzinom znatno većom od dopuštene u naselju. Prednjim dijelom automobila udario je u stražnji dio osobnog automobila kojim je u istom smjeru upravljala 63-godišnjakinja koja je usporila vožnju zbog skretanja u dvorište obiteljske kuće. Nakon nesreće izmjereno mu je 1,54 promila alkohola u krvi.

Upit o tome radi li se o recidivistu koji uporno krši prometna pravila poslali smo Policijskoj upravi međimurskoj, no odgovorili su da s obzirom na zaštitu osobnih podataka ne mogu iznositi podatke o ranijoj prekršajnoj ili kaznenoj evidenciji počinitelja. 

Komentara 6

UJ
ujo41
15:36 07.05.2019.

pijani cigani

SA
Samoborka
15:57 07.05.2019.

"Bravo " policija to su primjeri kako se odgajaju ti "savijesni" vozaci a kako i nebi bili savjesni kad je policija "konzenkventna" pa nije ni cudo da nam je red u prometu. ha,ha

FA
fajlpz
18:52 07.05.2019.

Ma bravo i policija i sudstvo dobro odrađen posao jedno manje za mirovinu. Sram vas bilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije