Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Automobilom se zabio u stup

VIDEO Strašni prizori s mjesta nesreće u Zagrebu. Jedna osoba poginula

Zagreb: Prometna nesreća sa smrtnom posljedicom na aleji Bolonje
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/6
23.07.2021.
u 07:56

Promet Alejom Bolonje u smjeru zapada bio je zaustavljen

Jedna je osoba poginula u prometnoj nesreći u četvrtak navečer u zapadom dijelu Zagreba kada je automobil sletio s ceste i zabio se u stup, doznaje se u policiji.

Prema prvim policijskim podacima nesreća se dogodila oko 22,50 sati na križanju Aleje Bolonja i Škorpikove ulice.

U policiji kažu da je osobni automobil pod nerazjašnjenim okolnostima sletio s ceste i udario u stup. Nakon očevida znat će se više informacija o ovoj teškoj nesreći.

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar ZETStheBUNNY
ZETStheBUNNY
09:31 23.07.2021.

Kakve ne razjašnjenje okolnosti, lik je doletio po Bolonji prema Podsusedu ko gluha svinja, počelo ga zanositi po dugackom desno-lijevo-desno zavoju, ovaj ga je "hvatao" po cesti ali je bio puno puno prebrz s tko zna kakvim gumama i upitnim iskustvom... Jasno je ko dan...

NE
newform1
07:54 23.07.2021.

Ovi stupovi su 100 metara od RASKRIŽJA (križanje je postupak koji obavljamo pri ulasku u crkvu) Škorpikove i ALEJE GRADA BOLOGNE, ili kako piše na Google kartama Aleja Bologne. Ono gornje je ispravno.

Avatar Golum
Golum
07:11 23.07.2021.

Drugi put ce paziti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije