Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASTRAŠUJUĆ PRIZOR

Neobične pojave u SAD-u: Američki vatrogasci bore se s vatrenim vrtlozima

firenado
Foto: Charles Bolt
18.08.2016.
u 15:26

Vatrogasci koji se svim snagama bore protiv požara uspjeli su u ponedjeljak snimiti neobičnu pojavu - vatrene vrtloge.

Američki vatrogasci koji se bore s velikim požarima u Kaliforniji, Oregonu i Coloradu svjedoče neobičnim pojavama koje im otežavaju posao.

Požari su u Kaliforniji uništili tisuće i tisuće četvronih kilometara, a evakuirano je i više od 80 tisuća ljudi. Vatrogasci koji se svim snagama bore protiv požara uspjeli su u ponedjeljak snimiti neobičnu pojavu – vatrene vrtloge koje Amerikanci nazivaju "firenado".

Nesvakidašnje prizore snimili su i vatrogasci u Beaver Creeku u Coloradu prošle nedjelje, a u petak je jedan snimljen u Oregonu.

>> Tisuće evakuiranih zbog poplava u Louisini i požara u Kaliforniji

Komentara 3

Avatar Idler 3
Idler 3
17:37 18.08.2016.

Ne tak davno u onom tragičnom slučaju na Kornatima neki su vidli Marsovce, helikoptere kaj razljevaju gorivo, neke znanstveno-fantastične bombe....a gle čuda, na goloj zemlji "firenado" dvajst-trist metri u vis !!! Daljnji komentar suvišan iz čistog poštovanja prema stradalima.

RA
radekbrod
12:22 19.08.2016.

oni nama šalju kišu i poplave a i njih ima neko na brigi sa požarima

Avatar Ponikvarac
Ponikvarac
16:16 18.08.2016.

Nevjerovatno! Stvarno u Americi ima švašta. Koja se druga zemlja može pohvaliti sa ovako nešto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije