Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KIM JONG UN

Oglasila se južnokorejska obavještanja služba: 'Nema dokaza da je bio na operaciji'

Kim Jong Un
Foto: REUTERS
1/4
06.05.2020.
u 09:32

Pojedini mediji izvještavali su da je "teško bolestan" ili čak mrtav. Ali tada se pojavio u tvornici gnojiva, i čini se dobrog zdravlja

Obavještajna agencija Južne Koreje priopćila je da su glasine o zdravlju Kim Jong Una bile neutemeljene i da nema znakova da je imao operaciju srca. Naime, nakon što se sjevernokorejski čelnik nije pojavio na proslavi 15. travnja kada se obilježava rođendan osnivača režima Kim Il Sunga, njegova djeda, počela su nagađanja o njegovom zdravstvenom stanju, piše BBC.

Pojedini mediji izvještavali su da je "teško bolestan" ili čak mrtav. Ali tada se pojavio u tvornici gnojiva, i čini se dobrog zdravlja.

Šef obavještajne agencije Južne Koreje Suh Hoon razgovarao je u srijedu sa parlamentarnim odborom. Prema pisanju južnokorejske novinske agencije Yonhap rekao je da nema znakova da su glasine o zdravlju Kim Jong-una istinite.

Podsjetimo, prvi je o zdravlju Kim Jong Una 21. travnja počeo nagađati Daily NK, internetski medij u kojemu uglavnom pišu Sjevernokorejci koji su pobjegli iz zemlje. Inače, zdravlje sjevernokorejskog čelnika je dobro čuvana državna tajna u toj zemlji koja je zatvorena prema svijetu i gdje medijske slobode ne postoje.

Komentara 4

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
10:34 06.05.2020.

Briga mene što južnokorejska obavještajna agencija misli, ja sam ga nazvao na mobitel i fino smo popričali. Kao ljudi.

SI
sisavac
11:07 06.05.2020.

mogli su samo pogledati na liste čekanja po bolnicama, i sve bi vidjeli. gatati 2020. godine nema smisla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije