Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Nazvao policiju i rekao: "Mislim da sam ubio svoju majku"

policija
Arhiva VL
08.11.2009.
u 23:13

Spltska policija je oko 21.30 primila je dojavu o počinjenju ubojstva u Getaldićevoj ulici u Splitu. Neslužbeno doznajemo da je muškarac presudio svojoj majci. Policija trenutačno obavlja očevid nakon kojeg će biti poznato više informacija.

Splitska je policija sinoć oko 21.30 primila dojavu o počinjenju ubojstva u Getaldićevoj ulici u Splitu. 22-godišnji Dino B. nazvao je policiju rekavši kako misli da je ubio svoju majku. Riječ je o 44-godišnjoj Silvani B.

Dino je živio sam s majkom, a susjedi koje smo zatekli ne znaju o ovom tragičnom događaju, ali ističu da je mladić bio poznat po problematičnom ponašanju.

Policija je utvrdila da je 22-godišnjak majku ubio u stanu, a pronađeni su i tragovi udarca tupim predmetom . Mladić je uhićen i priveden na kriminalističku obradu.

Zajedno s istražnim sucem i mrtvozornikom policija je nekoliko sati obavljala očevid.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 16

PO
politika
23:56 08.11.2009.

@poduzetnik - odavno je naš svijet poludio i otišao u jednu treću dimanziju ....svi smo na neki način zinuli za nečim što je svima na kraju dana izvezla amerika zemlja bez morala, skrupula i granica ne čovječnosti , požude, gladi za tuđem i svim negativnim što ljudi su u stanju jedno drugome uraditi...u nas, svi smo se prvo međunacionalno počeli mrzit kad su nam bacili kosku ovi sa zapada, pa kad smo dobili te neke demokracije kraj totalnom nemoralu, ludilu i sranju nikako da vidimo. Jedno je sigurno ovako što se nikad ili se rijetko dešavalo do 1989!!! Htjeli smo Miki Mausa , Coca Cola-u i ostalo i dobili smo!

MI
misuratakid
00:37 09.11.2009.

Pitanje je veliko tko je u ovom slucaju veca zrtva; Majke vise nema - ali 22-godisnji sin mora zivjeti, a zivota imati nece. Odnosi dalmatinskih majki i njihove muske djece nije zdrav, previse se zahtjeva, previse opsesije i emocionalnog zlostavljanja na obje strane. I sam sam odrastao nedavno od Getaldiceve ulice (odvratni socijalisticki kvart visokih nebodera i nikakvih sadrzaja, spavaonica) i dobro se sjecam kada sam kao 17-godisnjak razmisljao o ubojstvu vlastite majke - malo kasnije sam se nasrecu oslobodio \"okova\" i otisao u inozemstvo... dalmacija jednostavno nije zdrava sredina zarazvoj psihe i emocija... uzasno mi je zao onoga sto tek ceka ovog mladica!

PO
poduzetnik
23:48 08.11.2009.

Svijetu mili zar si skroz poludio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije