Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Nastavak niza beskorisnih epizoda u režiji šibenskog Gradskog vijeća

Nakon dugotrajnih i ispraznih razglabanja o dva prijedloga Statuta Grada Šibenika niti jedan nije prihvaćen jer ni jedna od politički suprotstavljenih grupacija nije imala većinu.
01. travnja 2010. u 17:10 1 komentara 2 prikaza
'za dalmaciju......010410....sibenik Nastavljena sjednica gradskog vijeca grada Sibenika - Goran Grguricin Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
Foto: 'Hrvoje Jelavic/PIXSELL'

Zbivanja oko šibenskog Gradskog vijeća, koja mnogi Šibenčani s ljutnjom ili ogorčenjem smatraju tragikomičnima i štetnima za njihov grad, nastavljena su i jučer novom "epizodom", odnosno sjednicom.

Dan poslije sjednice koja je naprasno prekinuta nakon svega deset minuta zbog, kako je obrazloženo, uvreda vijećnika Ivana Ninića usmjerenih prema predsjedniku GV-a Goranu Grguričinu, jučerašnji skup vijećnika potrajao je znatno dulje, no čini se da je bio jednako beskoristan.

Naime, nakon dugotrajnih i po mnogima ispraznih razglabanja o dva prijedloga Statuta Grada Šibenika niti jedan nije prihvaćen jer ni jedna od politički suprotstavljenih grupacija nije imala većinu vijećničkih "ruku".

Podijelio mišljenja
Na blagajni vam prebrzo skeniraju namirnice i ne stignete ih pospremiti? Muškarac otkrio trik za takvu situaciju
Udruga Kamensko
BOLJE SUTRA
Dokazali su da je moguće – nova zaposlenja uslijed pandemije
  • ODzizsKrajst:

    Pa naravno. Ne smiju sada odustati. Pretvorili su prekrasan kulturni grad u zaostalu i mrtvu selendru pa zašto sada stati, da vidimo gdje je dno i ima li ga ili se uvijek može još niže. Treba ubit duh ljudima najviše ... prikaži još! moguće da ne bi slučajno izašli na izbore i pokazali im svoje mišljenje o njima i njihovim potezima.