Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARAN SLUČAJ IZ HRVATSKE

Što je ovo? Naručila personaliziranu uspomenu za krštenje, svi se smiju onome što je dobila

Krštenje
Foto: Pixabay
15.06.2023.
u 21:18

Djevojka koja je otiskivala tekst na tkaninu previše je doslovno shvatila upute

Nekoliko je prilika u životu za koje svim silama želimo da sve prođe kako treba. Tu se uglavnom nalaze posebni događaji poput vjenčanja, važnih obljetnica, te za mnoge - krštenja. Za jednu osobu čija je nesretna situacija završila na društvenim mrežama, želje ipak nisu bili dovoljne.

Na Facebook stranici Crazy Croatia objavljena je snimka zaslona poruka u kojima se jedna osoba jada drugoj zbog neuspjelog poklona, a slika nevjerojatne pogreške brzo se proširila internetom i prikupila tisuće reakcija korisnika društvenih mreža.

Naime, netko je za krštenje djevojčice Mile tražio da se na poklon napiše "od danas si dijete božje i križ negdje" a djevojka koja je radila print uputu je shvatila malo previše doslovno te je sve to točno tako lijepim zlatnim slovima otisnula na bijelu tkaninu, umjesto da je upotrijebila sliku križa.

"Ja bih ovo uokvirila i stavila na neku izložbu" jedan je od više stotina komentara pod objavom. Nekima je zasmetalo što je u poruci "božje" bilo napisano malim slovom (iako je to točno otprintano velikim slovom), dok se jedna djevojka požalila na sličnu situaciju u kojoj je u žurbi napisala narudžbu svim malim slovima, a slastičarka je potom na tortu napisala ime slavljenika malim slovima.

"Moj prijatelj je naručio tortu, došla je s natpisom 'sretan rođendan i srce'" naveo je netko drugi, što nas dovodi do zaključka da ukoliko naručujete personalizirani tekst na poklonu, trebate dobro paziti na gramatiku i pravopis.

VIDEO Život je bome bizaran! Upoznala je zaručnika na vlastitom vjenčanju s drugim muškarcem, a kasnije mu je spasila život

Ključne riječi

Komentara 1

LE
lector2corrector
22:50 15.06.2023.

znači, i oni trebaju dobro paziti na pravopis i gramatiku. Šteta što potpisnik teksta iz ovog ništa naučio nije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije