Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Molite se za mene!'

Naoružani muškarac ušetao u crkvu tijekom propovijedi i utjerao strah u kosti vjernicima

lovačka puška
Foto: ilustracija
05.01.2016.
u 16:56

Nakon molitve s pastorom i okupljenim vjernicima muškarac je priznao kako je namjeravao počiniti zločin no da je osjetio da pomoć mora potražiti u crkvi

Nesvakidašnji incident dogodio se na Silvestrovo u američkoj crkvi Heal the Land Outreach Ministries, pišu američki mediji.

Naime, dok je pastor Larry Wright držao propovijed u kojem se dotakao ubojstva u mjesnoj zajednici u crkvu je ušetao muškarac naoružan streljivom. Pastor je u tom trenutku prišao muškarcu koji je u ruci držao pušku i priupitao ga može li mu pomoći.

-Molite se za mene-kazao je naoružani muškarac nakon čega mu je Wright uzeo pušku, predao ju đakonu i započeo molitvu zajedno s njim.

Nakon molitve naoružani muškarac okupljenima u crkvi ispričao je kako je namjeravao počiniti zločin no da je osjetio da pomoć mora potražiti u crkvi. Svoj je život tada, prema riječima pastora Wrighta, muškarac odlučio posvetiti Bogu. 

Nedugo nakon incidenta u crkvu je stigla policija koja je muškarca privela nakon čega je dobrovoljno odvezen na liječenje u kliniku za mentalne bolesti.

>>Mladi lovac se sapleo i pao, a puška kolege je slučajno opalila

Komentara 4

DU
Deleted user
13:35 08.01.2016.

ih razumijem, nije im lako....50 million people on food stamps, no wage rise since the late 70's, complete erosion of the middle class, Jewish ownership of just about everything that used to be in American's hands, crumbling infrastructure and insanely expensive healthcare, constant wars and astronomical debt, cops that murder and brutalize people and growing number of empty Fema owned camps like they're waiting for someone or something. Nope not bad at all, just some "domestic issues" alright

PU
Pulchrum
13:00 10.01.2016.

Čovjekov duh se mora podložiti Božjem duhu. Slično je i u Svetom pismu kada su Isusa njegovi sunarodnjaci u bijesu doveli na rub brijega da ga strmoglave. On je samo prošao pored te bijesne rulje i otišao svojiim putem...Zapitajmo se...

RI
rikavac
23:52 05.01.2016.

Negdje crkva tako pomaze ljudima i sirotinji a Bozanic samo zna otimat od sirotinje i uvijek kukat kako im je tesko a zive ko bubreg u loju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije