Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NINSKI STANOVI

Nakon prometne nesreće žena (74) odbila liječničku pomoć. Sat kasnije joj pozlilo i preminula je

Hitna pomoć, Ilustracija
Milan Sabic/PIXSELL
30.12.2021.
u 16:32

Na mjesto događaja je izišla Hitna medicinska pomoć, koja je 70-godišnjem vozaču i 74-godišnjoj putnici iz navedenog vozila pružila pomoć na mjestu nesreće te je vozač prevezen u OB Zadar, gdje su mu konstatirane lakše tjelesne ozljede dok je putnica nakon pregleda odbila daljnju liječničku pomoć

Jučer oko 10.00 sati u Ninskim Stanovima, na županijskoj cesti ŽC3011, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila zadarskih registarskih oznaka.

Prema rezultatima očevida prometna nesreća se dogodila kada je osobno vozilo zadarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 82-godišnji vozač prilikom pretjecanja dva vozila udarilo u osobno vozilo zadarskih oznaka, koje je se kretalo u istom smjeru i u tom trenutku započelo radnju skretanja.

Osobnim vozilom, Renaultom, koje je skretalo lijevo na dozvoljenom mjestu je upravljao 70-godišnji vozač, a vozilo je nakon sudara izletjelo van kolnika gdje je udarilo u zid.

Na mjesto događaja je izišla Hitna medicinska pomoć, koja je 70-godišnjem vozaču i 74-godišnjoj putnici iz navedenog vozila pružila pomoć na mjestu nesreće te je vozač prevezen u OB Zadar, gdje su mu konstatirane lakše tjelesne ozljede dok je putnica nakon pregleda odbila daljnju liječničku pomoć i ostala na mjestu nesreće, o čemu je sastavljena potrebna liječnička dokumentacija.

Oko 11.00 sati 74-godišnjoj putnici je pozlilo te je ponovno pozvana hitna medicinska pomoć, koja je unatoč pruženoj hitnoj medicinskoj pomoći preminula.

O prometnoj nesreći izvješteno je Županijsko državno odvjetništvo u Zadru.

VIDEO Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Tušiloviću kod Karlovca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije