Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uz Večernji 'ulovili' Fiat Tipo

'Nagrade Večernjaka osvajam svakih 50 godina, auto će nam dobro doći'

Dobitnica auta u nagradnoj igri Večernjeg lista, Dubravka Ćalić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/2
12.12.2018.
u 09:24

Dubravka Ćalić skupljala je kupone, a kuvertu je poslao suprug Vinko. Ključeve novog automobila u salonu Autocommerce Hrvatska uručila joj je uime Večernjeg lista Mia Matijević

I prije službene primopredaje supružnici Ćalić bili su u salonu Autocommerce Hrvatska na Jankomiru. Kad su ugledali novi Fiat Tipo, koji su osvojili u nagradnoj igri Večernjeg lista, još nisu mogli vjerovati da će se u njemu odvesti kući u zagrebačku Dubravu. Motali su se oko njega, kako je opisala Dubravka Ćalić, “kao mačka oko vruće kaše”, a kad su ključ dobili u ruke, postali su svjesni trenutka.

– Tek sam se sad počeo tresti – govorio je Vinko Ćalić dok se spremao sjesti za volan. Gospođa Dubravka jasno je suprugu poručila i prije nego što su krenuli: “Ti ćeš ga voziti doma.”

– Nisam naviknuo voziti auto s toliko elektronike, ali već ću se nekako snaći – kazao je Vinko Ćalić, koji je poslao kuvertu s nagradnim kuponima, koje je pak skupljala gospođa Dubravka. U sklopu igre “Uz Večernji ulovite Fiat Tipo” uspjela je skupiti ukupno devet kupona, a njena je kuverta među hrpom drugih izvučena 28. studenog, uz nadzor tročlane komisije i javnog bilježnika. Uz auto, Dubravki Ćelić Večernji list poklonio je i policu osiguranja te kasko-policu, oboje u vrijednosti od 4800 kuna.

– Kad su me nazvali iz Večernjaka da me obavijeste, nisam mogla vjerovati. Pitala sam šale li se sa mnom. U svakom slučaju, auto će nam dobro doći – kaže gospođa Ćelić koja je odmah potom viješću razveselila i supruga. Večernji list čita otkako zna za sebe s obzirom na to da je i njen otac bio vjerni čitatelj, a i ona i suprug sada su pretplatnici.

– Tako sam i prije 52 godine osvojila panoramski let iznad Zagreba. Tada sam bila još srednjoškolka. Šalili smo se, s obzirom na to da od Večernjaka dobivam nagrade svakih pedeset godina, da bi bilo dobro da dulje poživim. Tko zna što bih još osvojila – smije se gospođa Dubravka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije