Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Nadzorna kamera snimila jezivi trenutak: I prije su nas budili neobični zvukovi

Majka Amanda Papadopoulos (39) na snimci kamere uočila je neobične kretnje koje izgledaju, kaže ona, poput duha djeteta koje trči po dvorištu
05. ožujka 2019. u 09:17 5 komentara 28419 prikaza
duh u dvorištu
Foto: Screenshot

Zastrašujući trenutak snimila je nadzorna kamera obiteljske kuće u engleskom selu Eagle, a jeziva scena zabilježena je u dvorištu bivše viktorijanske škole koja je sada dom jedne obitelji.

bager Dobro da je ostala živa Tko je kriv za ovo? Pogledajte što je bagerist učinio šefici dok je utovarivao pijesak

Majka Amanda Papadopoulos (39) na snimci kamere uočila je neobične kretnje koje izgledaju, kaže ona, poput duha djeteta koje trči po dvorištu.

Na snimci koju je podijelila engleskim medijima vidi se kako se neki lik kreće po dvorištu, izgleda kao da ima stopala te se kroz njega može vidjeti.

Nepoznata prikaza u vrtu je provela dva sata, tvrdi obitelj, a prvi put je viđena u 23.20 sati.

 

– Ne vidiš svaki dan tako nešto na ekranu. Pomislila sam: ''O Bože, daj da to pogledam još jednom.'' No, ne želim to previše gledati. Moj suprug misli da je to fantastično, ali ja sam malo uplašena – ispričala je Amanda Papadopoulos za The Sun.

Snimku kamere pregledavala je nakon što se oglasilo upozorenje o tome kako su primijećene kretnje u vrtu.

vrećice na drvetu Neobične 'vrećice' Majka iznenađena prizorom koji je zatekla u susjedovu dvorištu: Što to visi s drveta?

Majka smatra kako se ''duh'' možda naljutio zbog radova koje su imali na kući koja je sagrađena davne 1903. godine, a kažu kako ovo nije prvi put da se nešto neobično događa po noći.

Jednom su, tvrde, čuli vojnike kako marširaju, a drugi put zvukove djece. Kada su ih ti zvukovi probudili, odmah su provjerili svoju djecu, no ona su čvrsto spavala.

– Podsjekli smo mnogo drveća u vrtu, ne znam je li ih to uznemirilo, no kada napravite promjene, to može pokrenuti neke stvari – smatra ova 39-godišnjakinja.

VIDEO Pogledajte kako je bagerist 'pokupio' šeficu koja je šetala ispred njega

Plazma keksi
BAŠ KAO NEKADA
Stvari koje se godinama nisu promijenile, a svejedno ih obožavamo
  • Lupino:

    Svatko normalan vidi da je to pasek svezan za kolac u sredini ....koja senzacija ?!

  • antivegan:

    Pauk, mrav, muha, ..... ili nesto slicno seta po objektivu kamere i to je to.

  • dubravko.barilar:

    Koliko su pobili ljudi kao kolonizatori u svijetu svaki britanac ima iznad sebe nebrojene nesmirene duše. Ni desetak Haških sudova nebi smirilo to što su pobili ali koga briga ipak su to demokrati