Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENA VREMENA

Nacionalni stožer od sutra objavljuje dnevni izvještaj u 10h

Zagreb: Konferencija za medije Nacionalnog stožera civilne zaštite
Foto: Tomislav Pavlek/PIXSELL
29.08.2020.
u 16:25

Navode kako će zbog promjene vremena samo sutrašnji brojevi obuhvaćati nešto kraći vremenski period.

Nacionalni stožer civilne zaštite objavio je kako će od sutra objavljivati dnevne izvještaje Stožera u 10:00, umjesto dosadašnjih 14 sati. Navode kako će zbog promjene vremena samo sutrašnji brojevi obuhvaćati nešto kraći vremenski period. 

- Od sutra, 30. kolovoza, priopćenje Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske objavljivat će se svakodnevno u 10:00 sati. S obzirom na promjenu vremena objave podataka, samo sutrašnje brojevi obuhvaćat će nešto kraći vremenski period: danas od 12:15 h, do 7:45 sutra - navodi se u tvitu objavljenom na profilu Koronavirus. hr, službenoj stranici Vlade za sve informacije vezane za koronavirus. 

 

Komentara 4

DI
DinkoD
23:58 29.08.2020.

Teska prevara je tvrditi da vas dvojica imate mozak...

VE
verrmaj
18:04 29.08.2020.

Normalno izvjestaji se daju na kraju dana , ako bude davan u 10 sati nece biti puno oboljelih i bit ce manje panike i ljudi ce reci da se situacija poboljsava , ambulante pocinju radit u 8sati i do 10 ce biti mozda desetak slucajeva covid 19 stozer ima dobru taktiku!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije