Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Načelnik općine Primošten ministra Mlakara poslao u p.... materinu!

petrina
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/5
25.02.2010.
u 16:48

Osim ministra uprave, kontroverzni je načelnik također izvrijeđao državnog tajnika Pavla Matačića, kojem se obratio sa "smrdljiva, glupa, nesposobna kretenčino".

Stipe Petrina, načelnik općine Primošten, svojim novim istupom zasigurno će šokirati mnoge. Naime, u svojim službenim općinskim dopisima ministru i državnom tajniku Petrina se obraća biranim riječima, ali bira uglavnom one vrlo pogrdne, uz dodatak žestokih psovki.

- Smrdljiva, glupa, idiotska, nesposobna, nekompetentna kretenčino...Dokle ti i debili koji vode ovu zemlju mislite raditi ovakva sr...? Očigledno je da je s tobom i sličnim šljamom više ikakva civilizirana i ljudska komunikacija glupost, zato za kraj primi poruku od srca: Goni se u trista p... materinih, ti i svi koji na svaki način pokušavate opravdati nacističke ispade divljaka koji kradu moj mandat županijskog vijećnika Šibensko-kninske županije  - među ostalim piše u službenom dopisu koji je S. Petrina uputio državnom tajniku u Ministarstvu uprave Pavlu Matačiću.

Ministar uprave Davorin Mlakar dobio je nešto "blaži" dopis ovjeren potpisom i općinskim pečatom u kojem piše:
- Šaljem ti jednu poruku od srca: Goni se u p... materinu, nesposobna skupo plaćena kretenčino.

- Dokle mislite u Vladi trpjeti ovakve lažove i prevarante? Mislite li s ovakvim ministrima promijeniti stanje u Hrvatskoj? - zapitao je Petrina u dopisu premijerki Jadranki Kosor, kojoj je na uvid dostavio i navedena dva dopisa.

S. Petrina se na sličan način (slanjem u p... materinu) prije nekoliko godina obratio i ondašnjem ministru Draganu Primorcu.

Komentara 71

DU
Deleted user
21:32 25.02.2010.

Konačno političar meni po volji rekao je ono što bi ja pisao svaki dan ali bi me admin brisao jer svi moramo biti uljuđeni i civilizirani maka naša vlada glumi pijane milijardere.

FR
fratela
17:23 25.02.2010.

Bravo Stipe, ovi naši na vlasti ne razumiju jezik pristojnosti, već samo vulgarni i tako se jedino sa njima vrijedi razgovarati da bi shatili konačno ozbiljnost problema u zemlji.

JJ
jjonja
07:38 26.02.2010.

Bravo majstore!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije