Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preko noći

Na Trešnjevci ukradena dva Land Rovera vrijedna 400.000 kuna

range rover evoke
Foto: Land Rover
14.05.2015.
u 10:57

Jedan je automobil ukraden s parkirališta u Palinovečkoj ulici, a drugi iz Kutinjačkog puta

Dva automobila marke Land Rover Range zagrebačkih oznaka netko je ukrao s parkirališta na Trešnjevci između utorka i srijede, izvijestila je zagrebačka policija.

Jedan je automobil u vlasništvu D. A. (39) i ukraden je s parkirališta u Palinovečkoj ulici.

Drugi je ukraden iz Kutinjačkog puta i njegov je vlasnik T. K. O. (50). Vrijednost ukradenih automobila iznosi više od 400.000 kuna.

>> Ukraden BMW vrijedan 257.000 kuna

Komentara 3

DU
Deleted user
04:40 15.05.2015.

Nemoj nam tu na srpskom "na TrešnjevCCCCi" ... na TrešnjevKKKKi !!! Nakon rejebelitacije Draže treba se odreči i tog standardnog jezika koji je i pre sličan četničkome, bosanskome ... Balkanu ! Idemo natrag na kajkavsko-čakavski!

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
14:05 14.05.2015.

. ..Oba su paLLa-oba dva. ..Sara sa CiCijevima. ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije