Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čakovec

Na mjesto u Domu za starije u Čakovcu čeka se pet godina

'19.12.2012., Koprivnica - Zupan Darko Koren posjetio je u povodu skorasnjih blagdana Dom za starije i nemocne osobe.  Photo: Marijan Susenj/PIXSELL'
'Marijan Susenj/PIXSELL'
15.03.2013.
u 08:23

Ustanova ima 282 kreveta, a cijene se kreću od 1780 do 2800 kuna, ovisno o pokretljivosti korisnika i broju osoba u sobi



Na slobodno mjesto u Domu za starije i nemoćne osobe u Čakovcu čeka se i do pet godina! Samo je prošle godine zaprimljeno 185 novih zahtjeva za smještaj, pa je na listi čekanja više od 500 osoba.

Ustanova ima 282 kreveta, a cijene se kreću od 1780 do 2800 kuna, ovisno o pokretljivosti korisnika i broju osoba u sobi. Prošle godine umrlo je 49 korisnika. Ustanova kojoj je na čelu Štefica Martinez posluje pozitivno, pa je prošlu godinu završila s 267.000 kuna viška na računu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije