Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarni projekt

Na Balu vjenčanja za djecu skupili gotovo pet tisuća kuna

bal
kristina štedul fabac/pixsell
24.01.2012.
u 09:08

Novac od prodanih ulaznica za revije ide Dječjem domu u Karlovcu za kupnju novog vozila, a najavljeno je da će bal postati tradicionalan

Više od pedeset izlagača svojom je ponudom oduševilo brojne posjetitelje na Balu vjenčanja koji je prvi put održan u Karlovcu. U restoranu Kristal budući mladenci mogli su pronaći sve što im je potrebno za najvažniji dan u životu, od kolača i torti, usluga fotografiranja i snimanja, do izbora glazbe, frizure i svečane odjeće. U dva dana posjetitelji su mogli uživati i u modnim revijama na kojima su predstavljeni najnoviji trendovi. Ulaznice su se naplaćivale samo za njih, a prihod je namijenjen Dječjem domu Vladimir Nazor za kupnju vozila. Petra Bakin uime organizatora kazala je da je prikupljeno gotovo pet tisuća kuna.

 – Odaziv je bio iznad očekivanja i ta će manifestacija postati tradicionalna – najavila je Petra Bakin.

Bal je imao još jednu važnu ulogu. Promovirani su domaći obrtnici, smještajni kapaciteti, grad i turistička ponuda. Koliko je važan i u gospodarskom smislu potvrđuje podatak da su Bal vjenčanja uz organizatore svečano otvorili tajnik Županijske gospodarske komore Damir Furdek i predsjednik županijske Obrtničke komore Darko Stanković.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije