Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizarna nesreća u Zagrebu

Muškarac pokušao istjerati pticu iz potkrovlja pa pao s balkona i preminuo

ptica
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
25.04.2016.
u 13:49

Nesretni muškarac preminuo je u subotu oko 11 sati dok je pokušavao istjerati pticu iz svog potkrovlja na Bolničkoj cesti

Nevjerojatna nesreća dogodila se proteklog vikend u zagrebačkom naselju Susedgrad u kojoj je život izgubio 54-godišnji Z.B. Nesretni muškarac preminuo je u subotu oko 11 sati dok je pokušavao istjerati pticu iz svog potkrovlja na Bolničkoj cesti

-54-godišnjak je na balkonu izgubio ravnotežu i pao s visine od 8 metara- stoji u objavi PU Zagrebačke. 

Pregledom nisu ustanovljeni tragovi nasilne smrti, a tijelo je nakon tragičnog događaja prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. 

>>Vrana kružila oko mladunčeta na podu i uplašila stanare

>>Zbog nemarnog bacanja hrane, vrane sve brojnije u Zagrebu

Komentara 1

CY
CypressHill
20:02 25.04.2016.

Pocivao u miru!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije