Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEGAO INTERVENTNOJ

Bježao od policije s dvoje djece u autu, sudario se, ostavio ih i pobjegao

policija
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
07.05.2019.
u 20:36

Pri velikoj brzini pokušao je skrenuti udesno, no izgubio je kontrolu i udario o četiri automobila.

Nakon prijave za obiteljsko nasilje muškarac je sjeo u crni BMW i pokušao pobjeći policiji.

- Čuo sam škripu guma, udarac i izletio na prozor. Ugledao sam policiju i svoj auto ispod svog balkona - ispričao je za 24sata.hr vlasnik Toyote Auris.

U njegov automobil zabio se nasilnik koji je u ponedjeljak u večernjim satima u crnom BMW-u bježao od policije Ljubijskom ulicom u zagrebačkoj Dubravi. Potjera je započela u Zdenačkoj ulici gdje je policija izašla u intervenciju zbog obiteljskog nasilju.

Pri velikoj brzini pokušao je skrenuti udesno u Novačku, no izgubio je kontrolu i udario o četiri automobila. Muškarac je u automobilu vozio dvoje maloljetne djece.

- Na mjesto događaja odmah su došle dvije policijske patrole i kombi interventne policije. Vozač je istrčao iz razbijenog BMW-a, ostavio šokiranu djecu, zaključao auto kako policajci ne bi mogli ući i pobjegao. Nismo mogli vjerovati. Dječak je vrištao iz svega glasa, bio je potpuno izbezumljen. Susjedi su ga uzeli u ruke da ga smire dok nije došla Hitna pomoć. Oni su preuzeli djecu i preventivno ih odvezli u bolnicu - rekao je šokirani vlasnik Toyote za 24sata.

Djeca nisu ozlijeđena, jedino je djevojčica imala malo natučenu ruku. Prolaznika na svu sreću nije bilo, no šteta na udarenim automobilima je velika.

- Preskakao je krovove i uspio im umaći. Koliko znam, do jutra ga nisu uhvatili - rekla  je čitateljica za 24 sata.

Kriminalističko istraživanje još je u tijeku, a iz zagrebačke policije nisu htjeli iznositi nikakve detalje o događaju. Nije poznato ni da li su tijekom dana uspjeli uhititi bjegunca.

 

Komentara 8

OB
ObrenM
20:59 07.05.2019.

Di je Kajtazi?

SA
sargu123
22:26 07.05.2019.

Zaštičeni manjinac?

Avatar Tračalo
Tračalo
05:50 08.05.2019.

Bjegunac je ponosni primatelj socijalne pomoći za sebe i djecu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije