Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U službenom autu

HDZ-ov načelnik se pijan zabio u časne sestre

Damir Dekanić
Foto: HDZ/Screenshot
07.05.2019.
u 19:19

Dekanić je nesreću skrivio dok je vozio službeni automobil Škoda Karoq koji pripada Hrvatskim šumama

Voditelj Uprave lokalnih Hrvatskih šuma i HDZ-ov načelnik Općine Andrijaševci, Damir Dekanić, sudjelovao je u nesreći koja se dogodila 29. travnja u Rokovcima. HDZ-ov načelnik udario je u stražnji dio automobila u kojem su se nalazile časne sestre, nakon što je vozačica tog automobila krenula skretati na kolni prilaz preko pune linije, što Dekanić nije na vrijeme uočio.

Policija je očevidom utvrdila da je Dekanić imao 1.06 promila alkohola, a on je rekao da je popio samo dvije čaše vina na ranije održanom poslovnom domjenku. Dekanić je nesreću skrivio dok je vozio službeni automobil Škoda Karoq koji pripada Hrvatskim šumama, a kojega je on, kao voditelj Uprave, imao pravo koristiti 24 sata, prenosi 24sata.hr.

- Jako mi je žao zbog događaja, prvenstveno zbog tih putnika u vozilu. Kontaktirao sam sa njima sutradan i rečeno mi je da su svi dobro. Policija je provela očevid i sad čekam daljnje korake. Još nisam dobio nikakav poziv ni prijavu Upravu Hrvatskih šuma obavijestio sam odmah o nesreći i sazvali su, koliko znam, povjerenstvo koje će istražiti slučaj - kazao je Dekanić.

24sata doznaje kako Dekaniću ovo nije jedina nesreća, a i u prijašnjoj je sudjelovao također sa službenim automobilom.

U sudaru je ozlijeđena časna sestra. Dekanić je izjavio kako će sam snositi troškove popravka službenog auta.

 

Komentara 38

DU
Deleted user
20:11 07.05.2019.

Naslov je mrak mrakova"...zabio se u časne sestre"... Čovjek pomisli čitajući naslov da ih je pokušao silovati....

OV
Ovozemaljski
19:38 07.05.2019.

Zamislite da ste političar, pola života se nekome uvlačite u guzicu, kiselo se smijete, dođete na funkciju, u roku dvije godine izgradite kuće i kupite skupe automobile,.napijete se, izazovete nesreću i nema vas više... smijenili su vas oni kojima ste se pola života uvlačili u guzicu!

OB
ObrenM
20:04 07.05.2019.

Izgleda da trolovi vise ne dobijaju sendvic,pa nema vise energicne obrane neobranjivoga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije