Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDA KONZERVATIVNE SCENE

Douglas Murray: Vi Hrvati Ameriku možete upozoriti na opasnosti lijevog totalitarizma

19.02.2023.
u 09:10

Tzv. woke ljudi kažu da je čak i šutnja na ono što oni kažu sudjelovanje u nasilju. To je, naravno, luda optužba koja im svejedno prolazi

Komentara 31

Avatar spremno zidam
spremno zidam
10:30 19.02.2023.

Douglas Murray je trn u oku politickih elita Zapada jer se ne uklapa u stereotipe - Naime, covjek je neokonzervativac, protivi se otvoreno puzajucoj islamizaciji Europe, imigraciji, protivi se “novoj korektnosti”, “woke” i “cancel” kulturi, protivi se nebinarnom izjasnjavanju okoo spola, protivi se liberalnom pristupu transseksualizmu, smatra da zena nikako ne moze postati muskarac i obrnuto, protivi se omogucavanju transseksualcima da se natjecu u sportovima sa spolom u kojem nisu rodjeni, protivi se ostvarivanju prava gay populacije kroz homogenizaciju u vidu pokreta koji imaju gay-predznak tipa Pride i sl… itd… Ono sto uzasava navedene zapadne elite, jest cinjenica da je Douglas Murray istovremeno - gay, da je vrhunski intelektualac, i da sve svoje teze potkrepljuje bolno istinitm cinjenicama, brojkama, statistikama… Douglas Murray im govori brutalnu istinu, koju oni ne zele cuti.

Avatar spremno zidam
spremno zidam
10:36 19.02.2023.

U danasnje vrijeme biti Hrvat i podržavati ljevicu jest protuprirodni blud protiv zdravog razuma. Na srecu, od te bolesti boluje tek 15-20% birackog tijela.

DU
Duupin
10:56 19.02.2023.

Postoji samo jedna mala razlika . Desničari na kraju priznaju svoje zločine i pokaju se, ljevičari nikad pa ni onda kad iskopaš kosti oni kažu zaslužili su

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije