Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška krađa

Mladići ukrali 500 metara električnog kabla iz dvorište tvrtke

kablovi (1)
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
15.03.2013.
u 09:31

Policija je materijalnu štetu procijenila na nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv dvojice Šiškovčana slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela teška krađa.

Policija je završila kriminalističko istraživanje nad dvije osobe iz Šiškovaca, 19 i 27 godina, za koje je utvrđeno da su u vremenu od 25. prosinca prošle godine pa do 3. siječnja ove godine, iz postrojenja tvrtke Ciglana otuđili 50 metara električnog kabela. 

Policija je materijalnu štetu procijenila na nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv dvojice Šiškovčana slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela teška krađa.

Bušili gume, krali nakit...

U Županji je tijekom protekle noći nepoznata osoba probušila sve četiri gume na osobnom automobilu u vlasništvu 27-godišnjakinje iz Županje. Zabilježena je i krađa u Babinoj Gredi gdje je u vremenu od 12 do 14 ožujka nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 29-godišnjakinje i otuđio nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

>>Kada nema ništa vrednije, lopovima dobra i odjeća

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije