Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjenčanja

Mladenke u vjenčanici skaču u bazen i idu u podzemnu garažu

'VARAZDIN / MEDIMURJE Petra i Kristijan Bozic, novopeceni mladenci, skocili u Gradske bazene Varazdin i obavili fotosession PRESNIMIO Izak Vrtaric / VLM'
''
31.05.2010.
u 15:20

Mladenci imaju sve neobičnije zahtjeva pa se fotkaju ispred grafita i u shopping-centrima

Sudbonosno "da" mladenci u Varaždinu još uvijek najviše vole reći u svojoj župnoj crkvi ili Županijskoj palači, a veselicu poslije vjenčanja prirediti u hotelu ili restoranu. U pripremi vjenčanja inzistira se na mnogim detaljima, zahtjevi su različiti jer svi nastoje biti originalni. Posebne zadatke dobivaju i fotografi.

Osim što fotografi inzistiraju na neobičnim lokacijama kako bi mladencima ponudili originalne fotografije za uspomenu, i mladi bračni parovi sve su kreativniji u tome i imaju sve neobičnije želje.

Među takve spada par Božić koji je u odjeći za vjenčanje skočio u bazen. Skakanje u bazen u vjenčanici i svečanom odijelu zabilježeno je prošlog vikenda na Gradskim bazenima Varaždin. – Brzo smo se dogovorili o skakanju u bazen. Mladencima smo dali i diplomu za plivače početnike – kaže Natalija Žetko, ravnateljica Bazena, dodajući da su spremni i drugima organizirati takvo ili slično fotkanje. Za takve želje Damjan Fiket, iz Fotostudija Plavec-Fiket, kaže da su trend u svijetu, a i kod nas, nazvan "uništi haljinu" ("trash the dress"). Osim skakanja u bazen u to spada valjanje u blatu, trganje haljine, mazanje uljima u tvorničkim halama, no zasad su Varaždinci probali skakanje u bazen.

– Mladenci sve više inzistiraju na urbanim fotografijama, pa traže fotkanje ispred šarenih grafita, uz panoramu ili gradske krovove – kaže Damjan. Među neobičnim su lokacijama fotografiranja i podzemne garaže, a u fotoatelijeru Puttar kažu da su u posljednje vrijeme česti gosti shopping-centara. Fotografiranje se dogovara dan, dva poslije vjenčanja. Unatoč krizi, kaže Fiket, mladenci naručuju skuplje pakete, pa im nude zanimljive lokacije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije