Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

Mladenci se ljubili i pali s balkona, mlada na mjestu ostala mrtva

mladenci
Arhivska fotografija
19.06.2011.
u 11:33

Par se zagrlio i poljubio tako nespretno da su naglavačke poletjeli preko ograde s balkona na trećem katu

Prvi bračni poljubac pokazao se fatalan za tek vjenčani mladi par u Pragu koji je na svadbenom veselju pao sa balkona - mlada je ostala na mjestu mrtva, a mladoženja je s teškim ozljedama prevezen u bolnicu.

Mladoženja, 28-godišnji Rus, i mlada, tri godine mlađa Litvijka, izašli su u petak navečer na balkon svog stana u Pragu kako bi gosti ovjekovječili njihov poljubac. 
Zagrlili su se i poljubili tako nespretno da su naglavačke poletjeli preko ograde s balkona na trećem katu.

-Dvadesetpetogodišnja žena je na mjestu ostala mrtva, a muškarca je s teškim ozljedema hitna pomoć prebacila u bolnicu. Detaljnije informacije nećemo iznositi  budući da je to zaista tragična nesreća čiji svjedoci su bili najbliži mladog para, kazao je za Pravo glasnogovornik praške policije. Prema informacijama policije alkohol nije uzrok nesreće.

 

Ključne riječi

Komentara 12

OB
-obrisani-
12:30 19.06.2011.

eh da sam ja bio te srece kao doticni mladozenja.....gde bi mi kraj bio...od teskih povreda se mozes oporaviti, al od zene neces dok je neko od vas dvoje ziv....

OB
-obrisani-
18:06 19.06.2011.

Kaš što vidimo ...brak uništava život!

CP
copy paste
02:41 20.06.2011.

aaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije