Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Holy Bernardiću:

'O povratku u politiku odlučit ću sama, sad imam drukčije preokupacije'

SDP
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
11.12.2016.
u 19:15

Očito su članovi i članice SDP-a procijenili da je izbor Bernardića za predsjednika stranke najbolje rješenje za njih, kaže o novom šefu SDP-a

– Bero me do sada nije zvao. Drago mi je da on ima dobro mišljenje o meni i da se pozitivno izjašnjava o meni, no ja sam sve svoje odluke u životu donijela sama pa će tako biti i dalje. Ako se eventualno odlučim vratiti u politiku ili u stranku, onda ću i tu odluku donijeti sama, a ne na nečiji poziv ili nagovor. U svakom slučaju, u ovom trenutku imam drukčije preokupacije u životu – kazala nam je jučer Mirela Holy kada smo je zamolili da se referira na izjavu novog šefa SDP-a Davora Bernardića koji je izrazio želju da upravo nju opet vidi u redovima stranke.

– Rado bih ponovno u SDP-u vidio Mirelu Holy, no na njoj je odluka o tome. Ovih ću dana razgovarati s Mirelom, ali i sa svima koji mogu pridonijeti jačem SDP-u i boljoj Hrvatskoj. Mirela definitivno jest među tim ljudima, samo moram saznati je li zainteresirana i dalje za politiku i želi li se vratiti u stranku – izjavio je to, naime, Bernardić u subotnjem intervjuu Jutarnjuem listu.

Kada smo pak Holy dodatno upitali kako komentira nedavni izbor Bernardića za novog čelnika SDP-a, uzvratila je kratko:

Nemam što o tome komentirati. Očito su članovi i članice SDP-a procijenili da je izbor Davora Bernardića za predsjednika stranke najbolje rješenje za njih. To je njihova demokratski izražena volja i nije na meni da o tome prosuđujem i iznosim neko svoje mišljenje.

>> Holy: Beljak se nudio ORaH-u. Beljak: Holy je meni nudila mjesto na listama

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar kravata
kravata
22:49 11.12.2016.

Bernandic trazi nudi i pokusava naredivat.

AA
Aartur
00:21 12.12.2016.

Nadam se da će g. Bernardić u stranku opet pozvati i Linića, Lesara, Merzel i sve ostale posrnule ljevičare i SDP-ovce. To su sve ljudi koji još mogu dati značajan doprinos daljnjem srozavanju te stranke.

S9
slavonac.90
23:23 11.12.2016.

Jedino se možeš vratiti svojima u partiju, na partijanje. Beran treba u SKH partnericu. Uskoro će fašnik pa ljevičarima treba još koja mačkara, a može i krampus, njihov zaštitni znak. Ne mora uvijek u prirodnom obliku i bez maske to biti Stazić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije