Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Darko Horvat u Trilju

Ministar poduzetništva najavio vraćanje poticaja za poduzetničke zone

darko horvat
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
26.01.2016.
u 16:26

Darko Horvat, ministar poduzetništva i obrta u Trilju je najavio je da će nova Vlada vratiti poticaje za poduzetničke zone koje su njihovi prethodnici ukinuli

Darko Horvat, ministar poduzetništva i obrta u Trilju je najavio je da će nova Vlada vratiti poticaje za poduzetničke zone koje su njihovi prethodnici ukinuli.

– Ne samo da  ćemo vratiti poduzetnički impuls, poticanje i sufinanciarnje izgradnje poduzetničke infrsatrukture, nego će to biti daleko snažnije nego je to bilo u onom sastavu Vlade koja je na godišnjoj razini u to investirala preko 100-injak milijuna kuna. Mi ćemo u fukcije lokalne samouprave i izgradnje poduzetničke infrastrukture staviti i sva hrvatska javna poduzeća. Ta poduzeća ne posluju poput privatnih, s namjerom stvaranja dobiti i jedan veliki dio trebaju investirati u projekte poduzetničkih zona – rekao je Horvat u poduzetničkoj zoni Čaporice na otvaranju druga faza zone, u kojoj je završena infastruktura za budući centar agropoduzetništva. 

Projekt je vrijedan skoro 17 milijuna kuna najvećim je dijelom financiran iz Fonda za regionalni razvoj EU-a. Na otvaranju su bili i Ante Sanader, potpredsjednik Sabora, Zlatko Ževrnja, župan te Ivan Šipić, gradonačelnik Trilja i saborski zastupnik. 

Komentara 1

Avatar Rustem pasha Hirvat
Rustem pasha Hirvat
16:34 26.01.2016.

Slika Davora Višnjića u maniri feralovaca, ljevičari najgore vrste, samo da je pljuvati one koji ne misle kao orjunaši

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije