Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpora

Ministar Milinović: Pridružit ću se kumicama u prosvjedu

milinović
Foto: D. Mirković/Pixsell
1/3
05.10.2010.
u 15:25

Milinović je rekao da će pozvati kumice u ministarstvo, a protiv Holdinga slijedi optužni prijedlog.

- Prava je adresa za prosvjede zagrebačkih kumica Holding, a ne Ministarstvo zdravstva i, ako me budu pozvale, pridružit ću im se u prosvjedu pred Holdingom - rekao je ministar zdravstva Darko Milinović za radnog posjeta bolnicama u Pakracu i Lipiku.

Podsjetio je kako je Ministarstvo već u dva navrata odobrilo odgodu nabave hladnjaka od kojih je jedna istekla u lipnju, a druga u rujnu. Hoće li biti odobrena nova odgoda od 90 dana odlučit će se sutra, u srijedu.

 - Drugi su gradovi u Hrvatskoj još prije godinu dana zadovoljili uvjete prodaje na svojim tržnicama, a to je napravila i tržnica u Dubravi. Holding je natječaj za nabavu rashladnih uređaja raspisao tek danas - rekao je ministar Milinović i kao razlog za sve nesporazume ponovo naveo politička prepucavanja unutar Holdinga. Rekao je također kako će pozvati predstavnice kumica u Ministarstvo i sve im to objasniti, a protiv Holdinga slijedi optužni prijedlog.

Komentara 21

OB
-obrisani-
15:45 05.10.2010.

Pridružit ćeš se ti Polančecu i Barišiću.

OB
-obrisani-
15:46 05.10.2010.

jučer je prijetio kažnjavanjem na TV-u danas je već nova priča?

FE
Felicijen
15:40 05.10.2010.

Možeš misliti kako bi se ovaj Likota pridružio kumicama da je njegov HDZ na vlasti u Zagrebu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije