Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI PRVOG APRILA

VIDEO Ministar Božinović upozorio građane: 'Neka humor ostane smiješan'

Davor Božinović
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
31.03.2020.
u 15:42

Pogotovo bih se osvrnuo na humor koji kruži po društvenim mrežama i koji u ovim danima služi kao lijek. Stvarno ima dobrih štoseva na račun cijele ove situacije, kazao je ministar.

Ministar Davor Božinović poslao je zanimljivo upozorenje tijekom konferencije Nacionalnog stožera civilne zaštite vezano za prvoaprilske šale. Apelirao je na građane da se ne šale za 1. travanj na račun koronavirusa jer bi to moglo lako postati dezinformacija. 

- Iz ovoga danas vidite da stalno promišljamo kako da održimo taj balans restriktivnih mjera i popuštanja. U ovom smo slučaju danas najviše govorili o poljoprivredi i svega je očito da život nije stao i da ne smije stati. Pogotovo bih se osvrnuo na humor koji kruži po društvenim mrežama i koji u ovim danima služi kao lijek. Stvarno ima dobrih štoseva na račun cijele ove situacije. Međutim, zamolio bih se da sutrašnji 1. travanj ne potakne na šale koje bi mogle postati dezinformacije. Kao na primjer, da se pronašao neki novi lijek, da je ukinuta neka mjera jer to više ne bi bilo smiješno već i opasno. Stoga, pozivam sve da sutra nek' humor ostane smiješan - kazao je Božinović

Podsjećamo, u Hrvatskoj su zabilježena 867 bolesnika zaražena koronavirusom. 

Komentara 5

BO
bolonjez
15:53 31.03.2020.

Brine me ravnodušnost građana prema ovom gorucem problemu,svi misle kako njih uzvišene bolest nece dostici

Avatar Dipsy
Dipsy
15:57 31.03.2020.

Kapa do poda ministru, nije se lako boriti s ljudima koji imaju milijun svojih teorija za vjera, a pogotovo s oporbom koja izuzetno otežava, umjesto da pomogne

Avatar Šipo
Šipo
15:54 31.03.2020.

Neće se tako smijati kad završe u bolnici! Baš takve karma uvijek stigne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije