Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAN SJEĆANJA

Pupovac u Zagrebu prisustvovao pomenu za sve nevino stradale u Vukovaru 1991. godine

Milorad Pupovac
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
18.11.2016.
u 17:25

Pred stotinjak prisutnih pomen su služili svećenici zagrebačke eparhije Duško Spasojević, Slobodan Lalić i Bogoljub Ostojić

U sabornom hramu Sv. Preobraženja Gospodnjeg u Zagrebu održan je danas pomen za sve nevino stradale u Vukovaru tijekom 1991. godine, priopćeno je iz Srpskog narodnog vijeća (SNV).

Pred stotinjak prisutnih pomen su služili svećenici zagrebačke eparhije Duško SpasojevićSlobodan Lalić i Bogoljub Ostojić. Među prisutnima bili su predsjednik SNV-a Milorad Pupovac, predsjednici županijskih vijeća, kao i brojni aktivisti srpskih organizacija, kaže se u priopćenju.

U petak se obilježava Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine.

>> Dokumenti: Srpska vojska 1993. s Ovčare premjestila nepoznat broj leševa

>> Preciznim pogocima iz minobacača bacali smo Arkana u očaj

Komentara 39

TR
tretez
17:49 18.11.2016.

Novinari VL, kad pišete riječ "pomen" treba je kao i svaku tuđicu staviti u navodnike. Ispravite to odmah! Gdje su nestali lektori?

Avatar Eddie
Eddie
18:09 18.11.2016.

Što je "pomen"?

NE
negrito
17:39 18.11.2016.

Dupovac kao i obicno jede Hovna u Zagrebu umjesto da bega u majcicu cetnicku seroslaviju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije