Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
isplaćuje im i punu plaću

Milijarder 'tjera' muške zaposlenike na godinu dana roditeljskog dopusta

otac,očinstvo
Foto: Thinkstock
10.06.2015.
u 17:56

Richard Branson omogućio je zanimljivu povlasticu svim zaposlenicima Virgin Managementa

Baš kad smo pomislili da nema tog detalja koji mediji nisu ''iskopali'' o pustolovu i milijarderu Richardu Bransonu, uslijedilo je iznenađenje. Ispostavilo se da će vlasnik kompanije Virgin svojim muškim zaposlenicima od sada omogućiti odlazak na godinu dana roditeljskog dopusta, piše Independent.

Što je zanimljivo, svima onima koji u kompaniji rade barem četiri godine u to će vrijeme biti isplaćivana puna plaća. Onima koji rade do dvije godine u kompaniji, isplaćivat će naknadu u visini 25% njihove plaće, a ostalima će ona rasti proporcionalno s vremenom provedenim u službi.

Također, jednu godinu pauze za očinstvo moći će uzimati samo zaposlenici Virgin Managementa, odnosno oko 140 ljudi koji su većinom zaposleni u uredima u Londonu i Genevi.

>>Branson nakon pada svemirskog broda: Nastavljamo svemirski projekt!

>>Richard Branson planira zaroniti do pet najdubljih točaka na Zemlji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije