Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Milanović opet poslao poruku udruzi B.a.B.e, pa spomenuo i Umu Thurman

Holivudske dive nisu nikakav uzor, nego svijet izvan svijeta, svijet za sebe, istaknuo je.
08. veljače 2021. u 15:11 19 komentara 4398 prikaza
Predsjednik Zoran Milanović posjetio je selo Majska Poljana
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/2

Predsjednik Zoran Milanović oglasio se na Facebooku nakon što su iz udruge B.a.B.e u svojem posljednjem odgovoru predsjedniku naveli kako se više neće upuštati u rasprave s njim jer im nije cilj upuštati se u rasprave koje trivijaliziraju seksualno zlostavljanje. Podsjećamo, Milanovića su kritizirale nakon njegovih izjava o žrtvama seksualnog zlostavljanja nakon čega ih je on žestoko kritizirao. 

GLAS IZ ITALIJE Talijani iznenađeni hrvatskim mjerama: Što je vašoj Vladi? Propast ćete, ne može se ni do Umaga

Status prenosimo u cijelosti. 

"Trivijalnu raspravu započele su logičarke iz udruge B.a.B.e., a da ih nitko nije ni spomenuo, niti p(r)ozvao. I sada se odjednom ograđuju, neće se upuštati u rasprave nego će i dalje predano djelovati kao punomoćnici Ume Thurman i braniti čast ostalih „zvijezda“. By the way, Uma Thurman je veličanstvena glumica, vrhunski plaćena glumica pa i onda kada je bila uznemiravana. Uznemiravaju uvijek oni koji su statusno, socijalno i financijski, dakle klasno u tom trenutku nadmoćni. Holivudske dive nisu nikakav uzor, nego svijet izvan svijeta, svijet za sebe", navodi se u statusu. 

 

 

Zaprati kanal Večernjeg | Autor :

Brodski Varoš: U gnijezdo rode Malene sletio rodan
Slavlje u B. Varošu
Klepetan se vratio Malenoj, Stipa presretan: Naša veza je neraskidiva!
Pevex
NOVO RUHO DOMA
Istražujemo – kako se pripremiti za proljetne renovacije
 • Avatar Bolsonaro
  Bolsonaro:

  Babe su ljevičarske "aktivistkinje" koje muzu proračunsku lovu. Boli njih briga za probleme za koje tvrde da ih muče. To je samo predstava za osobni probitak.

 • Avatar Domobran
  Domobran:

  Sve te udruge su niškoristi. Treba zabraniti financiranje takvih iz državnog proračuna. Neka se država sama pobrine za ono što treba, a ne da radimo transfer novca poreznih obveznika raznim ideološki ostašćenim neradnicima...

 • Avatar argus1000
  argus1000:

  Mislio sam, nema šanse ikad,, ikad neću reći. Kad ono, nikad ne reci nikad. Svaka čast Milanoviću,,, ovo je netko morao jasno i glasno izreći ovoj nakupini.