Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK JAVNE RASPRAVE

Milanović opet poslao poruku udruzi B.a.B.e, pa spomenuo i Umu Thurman

Predsjednik Zoran Milanović posjetio je selo Majska Poljana
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
08.02.2021.
u 15:11

Holivudske dive nisu nikakav uzor, nego svijet izvan svijeta, svijet za sebe, istaknuo je.

Predsjednik Zoran Milanović oglasio se na Facebooku nakon što su iz udruge B.a.B.e u svojem posljednjem odgovoru predsjedniku naveli kako se više neće upuštati u rasprave s njim jer im nije cilj upuštati se u rasprave koje trivijaliziraju seksualno zlostavljanje. Podsjećamo, Milanovića su kritizirale nakon njegovih izjava o žrtvama seksualnog zlostavljanja nakon čega ih je on žestoko kritizirao. 

Status prenosimo u cijelosti. 

"Trivijalnu raspravu započele su logičarke iz udruge B.a.B.e., a da ih nitko nije ni spomenuo, niti p(r)ozvao. I sada se odjednom ograđuju, neće se upuštati u rasprave nego će i dalje predano djelovati kao punomoćnici Ume Thurman i braniti čast ostalih „zvijezda“. By the way, Uma Thurman je veličanstvena glumica, vrhunski plaćena glumica pa i onda kada je bila uznemiravana. Uznemiravaju uvijek oni koji su statusno, socijalno i financijski, dakle klasno u tom trenutku nadmoćni. Holivudske dive nisu nikakav uzor, nego svijet izvan svijeta, svijet za sebe", navodi se u statusu. 

 

 

Komentara 18

Avatar Bolsonaro
Bolsonaro
15:48 08.02.2021.

Babe su ljevičarske "aktivistkinje" koje muzu proračunsku lovu. Boli njih briga za probleme za koje tvrde da ih muče. To je samo predstava za osobni probitak.

Avatar Domobran
Domobran
15:51 08.02.2021.

Sve te udruge su niškoristi. Treba zabraniti financiranje takvih iz državnog proračuna. Neka se država sama pobrine za ono što treba, a ne da radimo transfer novca poreznih obveznika raznim ideološki ostašćenim neradnicima...

Avatar argus1000
argus1000
15:44 08.02.2021.

Mislio sam, nema šanse ikad,, ikad neću reći. Kad ono, nikad ne reci nikad. Svaka čast Milanoviću,,, ovo je netko morao jasno i glasno izreći ovoj nakupini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije