Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAZBENI PROGRAM NA KLISU

POGLEDAJTE SNIMKU Milanović i Plenković pjevali jedan uz drugoga: Jedna duša, a nas dvoje

Foto: Slavica Vuković
1/4
28.04.2022.
u 20:30

Glazbeni su nastup održale klape 'Sv. Mihovil' te 'Sv. Juraj' uz orkestar Hrvatske ratne mornarice, kao i Alen Nižetić

Danas se na tvrđavi Klis održala svečana Akademija povodom obilježavanja 31. obljetnice osnutka 4. gardijske brigade 'Paukovi'. 

Nakon govora koje je održao predsjednik Udruge Borislav Lapenda, ali i premijer Andrej Plenković te predsjednik Zoran Milanović, uzvanike je zabavio i glazbeni program. 

Glazbeni su nastup održale klape 'Sv. Mihovil' te 'Sv. Juraj' uz orkestar Hrvatske ratne mornarice, kao i Alen Nižetić, a uzvanike je posebno oduševila i izvedba pjesme Marka Perkovića Thompsona 'Lijepa li si'. 

Publika je na pjesmu krenula i pljeskati, a među njima je bio i premijer Andrej Plenković.

Komentara 5

PR
prajdali100
21:37 28.04.2022.

Što je pjevao Milanović? Nije valjda neku borbenu? Kad god hoću da mi nešto uljepša dan prisjetim se izjave S.Mesića da on " tamo" nije pjevao " Evo zore evo dana,evo Jure..." već je samo otvarao usta! Nevjerojatno,besmrtno !

DU
Deleted user
21:17 28.04.2022.

Sve za vlast vlast nizašto!

SE
serafin002
09:11 29.04.2022.

Svakako nije bilo mjesto slučajnog štetočine na Klisu i nigdje gdje su branitelji jer taj gad je pokazao da je najveći neprijatelj branitelja u progonu Gotovine i drugih, podržavanju procesa protiv naših generala, ponižavanje branitelja u njihovim prosvjedima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije