Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kastavska skupina

Milanović, Čačić i Jakovčić tražit će način kako ugroziti Vladu

trojka
Željko Hladika/PIXSELL
VL
Autor
Jasmina Popović
12.03.2010.
u 19:26

Tema razgovora je regionalizacija i decentralizacija Hrvatske, za koju se sve stranke zalažu, a posebni dio sastanka trebao bi biti posvećen ekonomskoj situaciji i metodama kojima se može pokušati narušiti stabilnost HDZ-ove koalicije.

Nakon stanke zbog predsjedničkih izbora, u nedjelju će se u Labinu ponovno naći tzv. kastavska skupina, odnosno Zoran Milanović, Radimir Čačić i Ivan Jakovčić sa suradnicima.

Tema razgovora SDP-a, HNS-a i IDS-a jest regionalizacija i decentralizacija Hrvatske, za koju se sve tri stranke zalažu, a poseban dio sastanka trebao bi biti posvećen ekonomskoj situaciji i metodama kojima opozicija može pokušati narušiti stabilnost HDZ-ove koalicije. Iako se iz krugova bliskih HDZ-u moglo čuti da nedjeljni sastanak opozicije ima i veću težinu, jer će se razrađivati modeli rušenja vlasti i izazivanja prijevremenih izbora, Večernjakovi oporbeni sugovornici su se na to samo nasmijali uz riječi: “Dobar je strah, kome ga je Bog dao.”

– Vlada je stabilna dok ima većinu u Saboru i pred tom smo matematikom mi nemoćni, a oni to znaju. No, s druge strane ankete sve više pokazuju nezadovoljstvo vlašću, Vlada nema odgovore za probleme i rebalans proračuna je neizbježan. Na njemu će se testirati savjest političara koji sjede u Saboru i sigurno je da ćemo o tome razgovarati i u Labinu – kaže Večernjakov sugovornik.

Komentara 28

OB
-obrisani-
23:53 12.03.2010.

nadajmo se da cé sutra biti clanak o Pusicki iz BG- di je \"rekla-kazala--- kako smo svi krivi za rat na balkanu\"....(stvarno triba ove politicáre, dobro namlatiti..)

OB
-obrisani-
00:23 13.03.2010.

Dogovorili su broj i imena regija.Bit će ih tri. Regija br. 1. ČAČOVLJE -\"- br. 2. MILANOVĆE -\"- br. 3. JAKOVČLJE br. 3. JAKOVČLJE

VI
Vinko37
21:57 13.03.2010.

moonwalker, a u kojem listu je objavljen taj popis najvecih stetocina na podrucju Hrvatske?Najvjerovatnije u Kupusnom Listu.!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije