Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon odluke Ustavnog suda

Opačić: Žao mi je što je zaustavljena reforma koja bi donijela velike uštede u javnom sektoru

Milanka Opačić
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
09.04.2015.
u 11:48

Nakon što je Ustavni sud odlučio kako je referendum o zabrani outsourcinga nepotreban, potpredsjednica vlade Milanka Opačić rekla je kako je vlada poštivala svu proceduru

Nakon što je Ustavni sud odlučio kako je referendum o zabrani outsourcinga nepotreban, potpredsjednica vlade Milanka Opačić rekla je kako je vlada poštivala svu proceduru i kako joj je žao što je zaustavljena reforma koja bi donijela velike uštede u javnom sektoru, izdvajanjem pratećih usluga i servisa.

Dodala je kako unatoč tomu u pojedinim sustavima već postoji primjer izdvajanja nekih pratećih djelatnosti i servisa i kako će vlada i dalje procjenjivati gdje je i u kojem opsegu će se izdvajati djelatnosti koje nisu osnovni posao. 

>> Zabrana outsourcinga ne može na referendum 

>> Vlada Ustavnom sudu predložila da ne prihvati zahtjev predsjednice

Komentara 8

ZG
zgblabla
12:09 09.04.2015.

Samo mi nije jasno zašto ne outs....mo politićare,zastupnike itd kolika bi tek to ušteda bila

Avatar šokac_divani
šokac_divani
11:58 09.04.2015.

Evo sad prilike, kad je vlada tako hrabra neka provede ovo što je "tako drobro zamišljeno" pred izbore pa će glasači lakše odlučiti. Izbora se ne treba bojati - samo recite što stvarno mislite pa da narod zna prije nego ubaci listić u glasačku kutiju...

TH
than
11:59 09.04.2015.

Sva sreca pa su ostale vase reforme prosle. Hmmm. Jos samo da se sjetim barem jedne i rjesili smo i tu enigmu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije