Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nada u buduću suradnju

Medved braniteljima uputio uskrsnu čestitku i zahvalio im na strpljenju u prevladavanju problema

Tomo Medved
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
24.03.2016.
u 12:08

Ističe kako će nesebično zajedništvo koje je hrvatsko društvo krasilo u Domovinskom ratu te odlučnost, hrabrost i požrtvovnost poginulih branitelja poboljšati i ojačati skrb o braniteljima i članovima njihovih obitelji

 Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved danas je uputio uskrsnu čestitku hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji, izražavajući nadu u buduću suradnju i partnerstvo te im zahvaljujući na, kako tvrdi, iskazanom strpljenju u prevladavanju problema s kojima se svakodnevno susreću. 

 "U prigodi najvećeg kršćanskog blagdana svim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata, članovima obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata želim sretan i blagoslovljen Uskrs. Uz iskrenu poruku nade u buduću suradnju i plodonosno partnerstvo u ostvarivanju zajedničkih ciljeva na dobrobit naše Hrvatske, zahvaljujem vam na iskazanom strpljenju u prevladavanju problema s kojima se svakodnevno susrećete", poručuje Medved

 Ističe kako će nesebično zajedništvo koje je hrvatsko društvo krasilo u Domovinskom ratu te odlučnost, hrabrost i požrtvovnost poginulih branitelja, njemu i ministarstvu koje vodi biti vodilja za novi iskorak u izgradnji sustava koji će, kaže, poboljšati i ojačati skrb o braniteljima i članovima njihovih obitelji.

 "Aktivnom ćemo suradnjom pronaći rješenja kojima ćemo saznati sudbinu nestalih, zaštititi obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja, podržati i osnažiti djecu za samostalni život, osigurati pravodobnu i kvalitetnu zdravstvenu skrb, poboljšati dostupnost tržišta rada nezaposlenim hrvatskim braniteljima, kao i ostalih problema i potreba, donošenjem jedinstvenog Zakona o pravima hrvatskih branitelja i stradalnika iz Domovinskog rata. Neka vjeru, ljubav i dobrotu u svima nama ojača uskršnja nada, dajući nam hrabrosti za sve izazove koji su pred nama", zaključuje Medved u čestitki.

>> Tomo Medved: O uklanjanju šatora odlučit će branitelji, ja ću rješavati njihove probleme

Komentara 10

DO
doktorica
12:22 24.03.2016.

najveću bi im uslugu načinio da ih uključi u svijet rada i tako im vrati dostojanstvo koje proizlazi iz rada ...

BJ
Bjelovar112
20:01 24.03.2016.

Hvala na cestitkama i Sretan Uskrs svima !

IC
Icek53
12:59 24.03.2016.

Kako je jadan mali Hrvatski narod koji je stvorio ovu drzavu.Niko ga ne voli nit postiva,ni spominje.Zalosno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije