Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ZNA SE TKO JE PILOT

Među poginulima u padu letjelice na zgradu u Milanu su milijarder i njegova obitelj

Foto: REUTERS
1/7
04.10.2021.
u 09:15

Milanska tužiteljica Tiziana Siciliano izjavila je da je avion letio prema planu leta sve dok u određenom trenutku nije se dogodila anomalija na radaru i avion se srušila na krov zgrade.

Talijanske vlasti objavile su popis putnika aviona koja se srušio u nedjelju popodne na zgradu u predgrađu Milana. U nesreći nitko od putnika nije preživio. 

Među poginulima su rumunjski milijarder 68-godišnji Dan Petrescu, njegova supruga Righina Petrescu (65) i njihov 30-godišnji sin Dan Stefan Petrescu, obiteljski prijatelj Julien Brossard, te druga obitelj Filippo Nascimbene, Claire Alexandrescou i njihov jednogodišnji sin Rafael te Claireina majka Miruna Anca Wanda Lozinschi, javlja Rai news. 

Petrescu je jednim od najbogatijih ljudi u Rumunjskoj s bogatstvom vrijednim oko 3 milijarde eura. U ovom trenutku nije poznato tko je bio pilot. Pojedini mediji navode kako je letjelicom pilotirao 68-godišnjak, dok neki pak pišu kako je pilot bio 30-godišnji Dan Petrescu. 

1/7

Milanska tužiteljica Tiziana Siciliano izjavila je da je avion letio prema planu leta sve dok u određenom trenutku nije se dogodila anomalija na radaru i avion se srušila na krov zgrade. 

- Avion nije tražio pomoć i još je prerano nagađati uzrok pada aviona - kazala je i dodala da je izvučena crna kutija s mjesta pada aviona, piše The Mirror. 

Ključne riječi

Komentara 4

GO
goodbadugly
10:06 04.10.2021.

i avion se srušila na krov zgrade.

DU
Deleted user
10:04 04.10.2021.

Pa ne vozi se sirotinja u privatnim zrakoplovima

Ivan_Žižak
11:51 04.10.2021.

"se" se piše iza "dok".. a "avion" za imenica ženskog roda, nepismeni novinari VL.. Srozavanje pismenosti u "regijonu"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije