Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IPAK OTKRIO IME

Marić: Dio svog ljetovanja proveo sam na jahti mog prijatelja Blaža Pavičića

Nakon sjednice Vlade ministri dali izjavu za medije
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/2
18.08.2021.
u 15:09

U medijima je objavljeno da potpredsjednik Vlade i dugogodišnji ministar financija, Zdravko Marić, svoj godišnji odmor provodi na luksuznoj jahti

Nakon današnje konferencije za medije u kojoj je ministar financija Zdravko Marić komentirao kako neće otkriti ime prijatelja na čijoj je jahti bio na ljetovanju, sada je ipak promijenio mišljenje.

- S obzirom na informaciju iz medija kako Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa otvara predmet protiv mene, obavijestio sam pisanim putem Povjerenstvo, a ovim putem i javnost kako sam dio svog ljetovanja proveo na plovilu u vlasništvu obitelji mog prijatelja Blaža Pavičića, kazao je ministar. 

Podsjetimo, u medijima je objavljeno da potpredsjednik Vlade i dugogodišnji ministar financija, Zdravko Marić, svoj godišnji odmor provodi na luksuznoj jahti pa se postavilo pitanje je li ministar u sukobu interesa.

- Puno više vremena proveo sam na kopnu nego na moru. Prije dvije ili tri godine imao sam sličnu situaciju, dobili smo poziv prijatelja, to su bili naši dugogodišnji prijatelji, da idemo s njima na poludnevni izlet. Dolazeći na rivu, vidio sam fotografa koji me iza štanda s mandarinama naciljao. Stao sam na brod, nismo ni stali niti se okupali, a članak je već izašao. I tada sam također rekao da ljudi nisu učinili ništa loše, kazao je danas na konferenciji. 

Ključne riječi

Komentara 50

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
15:17 18.08.2021.

Da je državnim brodom išao kod prijatelja u Albaniju onda bi to bilo ok.

DU
Deleted user
15:51 18.08.2021.

Najbolji ministar ikad! Zar ministri ne smiju imati prijatelje? Jadno. Je li Mesić ikad objavio koji mu je to prijatelj posudio novce za kupnju kuće??? Istražite novinari.

MA
Maiden
15:56 18.08.2021.

A šta bi mu tek radili da je jahta u njegovom vlasništvu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije